Julefrokost på GSH

WHAT A WONDERFUL JULEFROKOST

 

Gourmet julemenu

 Forret

  • Koldrøget laks
    ricotta, tatar af langtidsbagt rødbede og karse

Hovedret

  • Rosastegt andebryst
    æble, fennikel og kastanje

Dessert

  • Pecan pie
    karamel og amaretto iscreme

 

Pris pr. kuvert 425,-
Minimum 4 personer

Kun mod forudbestilling

Traditionel julefrokost

Sild

  • Karrysild 
    smilende æg og rødløg
    Saltstegt sild 
  • Bornholmersennep, karamelliserede løg og råsyltet rødbede

Koldt

  • Terrin af confiteret and 
    blommekompot og kastanje
    Koldrøget laks 
  • rygeostcreme agurk og karse

Varmt

  • Flæskesteg af dansk landgris
    balsamicoglaseret rødkål

Dessert

  • Ost 
    kompot og kiks
    Ris a la mande 
  • lun kirsebær sauce

 

Frokost: Pris pr. kuvert 295,-
Minimum 6 personer

Aften: Pris pr. kuvert 395,-
Minimum 6 personer

Kun mod forudbestilling

 

Julemenuer tilbydes fra 18. november - 19. december
Du bestiller ved at ringe på 5695 1913 eller conference@bornholmhotels.dk

Download information:
Klik her for at downloade printvenlig brochure