Flyv med DAT til solskinsøen Bornholm

Griffen Spa Hotel

Havet er lige foran dine vinduer, når du bor på Griffen Spa Hotel

Nyd et glas champagne i solnedgangen

Prøv en bisonsafari i skoven Almindingen

Griffen Spa Hotel ligger smukt ved Nørrekås Strand og Lystbådehavn

Er du til kaffe eller drinks?

Dobbeltværelse på Griffen Spa Hotel

Få wellnessbehandlinger på Griffen Spa Hotel

Vælg mellem mange spabade og saunaformer på Griffen Spa Hotel

Hyg dig på Griffen Spa Hotel

Fly og spa 2 nætter. Bestil her:

Periode: 15-12-2019 til 30-04-2020

Ankomst

Fly og spa 4 nætter. Bestil her:

Periode: 15-12-2019 til 30-04-2020

Ankomst

Fly og spa 7 nætter. Bestil her:

Periode: 15-12-2019 til 30-04-2020

Ankomst

Flyv med DAT til havudsigt, wellness og lækker mad
Griffen er et fabeldyr, som i eventyrenes verden vogter over skatte. Griffen Spa Hotel er derfor et meget sigende navn for dette flotte hotel, som er smukt beliggende ved havet og Rønnes gamle bydel. Hotellet blev totalrenoveret i 2017/2018 og indrettet af den bornholmske designer Pernille Bülow.

Fra dit flotte værelse har du en imponerende udsigt over havet. Griffen Spa Hotel byder dig også gratis indenfor i et af Nordens flotteste spa- og wellnessområder: "Den Bornholmske Diamantspa". Forkæl dig selv...måske i selskab med din eneste ene og lidt champagne?

DAT flyver Co2-frit
Flyselskabet DAT flyver Co2-frit, idet DAT klimakompenserer for sit Co2-udslip ved at plante ny skov, der opsuger Co2. Du kan derfor også med grøn samvittighed flyve til Bornholm.

Charmerende by
Griffen Spa Hotel er beliggende i Rønnes gamle bydel. Her bliver du mødt af smukke bindingsværkshuse og gamle købmandsgårde, som vidner om en tid, hvor velhavende skibsredere med udgangspunkt i Rønne drev handel med hele verden.

Skatkammer
I hotellets restaurant kreerer en af Bornholm mest berømte kokke, Claus Seest Dam, lækkerier til dig. Tag plads i de bløde stole. Nyd panoramaudsigten og lad dig forkæle. I horisonten går solen langsomt ned og skaber flotte gyldne og violette stråler over havet. Efter en skøn ferie på Griffen Spa Hotel vil du nok også tro på eventyret om, at Griffen vogter over en skat! Glæd dig til en dejlig ferie.

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen:
• Flot dobbeltværelse med imponerende havudsigt
• Stor morgenmadsbuffet hver morgen
• Gratis adgang til stort og lækkert spaområde hver dag
• Fly fra Billund, Midtjylland, Aalborg eller København til Bornholm for 2 personer tur/retur
• Totalpris pr. person, hvis I er 2 personer:
   * 2 nætter 2.095,- (totalpris for 2 personer 4.190,-)
   * 4 nætter 3.195,- (totalpris for 2 personer 6.390,-)  
   * 7 nætter 4.895,- (totalpris for 2 personer 9.790,-)

Endnu mere luksus - Vælg en suite
Du kan også vælge at bo i suite på øverste etage, hvor havudsigten nærmest er ubeskrivelig flot. Suiterne er indrettet med soveværelse, badeværelse, stor stue med sofaarrangement samt walk-in-closet. Der er havudsigt fra såvel soveværelset som stuen. Merprisen for at bo i en suite er 595,- pr. nat.

Fredensborg Badehotel er også en mulighed
Du har også mulighed for at vælge at bo på Fredensborg Badehotel, der ligger på Strandvejen i Rønne. Fredensborg Badehotel blev totalrenoveret i 2017/2018 – og omdannet fra Radisson Blu hotel til et moderne badehotel. Glæd dig til flotte værelser med en fantastisk havudsigt. Fra hotellets restaurant kan du også nyde havudsigten og lækkerier fra nogle af Bornholms bedste kokke. Læs mere om Fredensborg Badehotel her.

Du kan billigt leje en bil
Hos Europcar kan du nemt og billigt leje en bil på Bornholm. Se mere på Europcar - Bornholm:

Tag med til koncert eller stand-up
Rønnes Musikhus ligger i kort gåafstand fra Griffen Spa Hotel. Tag med til koncert eller stand-up med danske topnavne - eksempelvis: 11/12 Thomas Warberg, 28/12 Infernal, 25/1 Claus Hempler, 15/2 Kwamie Liv, 14/3 Medina, 21/3 Teitur, 16/5 Nikolaj Stokholm, 20/5 Rune Klan

Tag på vandretur
Et godt tip til din ferie: Efter at du har nydt den store morgenbuffet på Griffen Spa Hotel, skal du tage en vandretur i den bornholmske natur - eksempelvis på Hammerknuden ved middelalderborgen Hammershus. Nyd de fantastiske udsigter og historiens vingesus - og lad dig blæse igennem af vinden. Eller prøv en bisonsafari i skoven Almindingen, hvor du kan se nogle af Europas sjældne bisonokser. Fortsæt turen til Ekkodalen, hvor du får sjove ekko-oplevelser – og slut af med en skøn frokost på Cafe Genlyd.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdag i bestillingsboksen til øverst på siden - eller mail info@teambornholm.dk ring til os nu: 56 95 85 66