Ferie med grøn samvittighed

Ferie med grøn samvittighed

Hotel GSH set fra Strandvejen

Indgangspartiet på Hotel GSH

Nyd dit måltid på restaurantens terrasse

Dobbeltværelse på Hotel GSH

Dobbeltværelse på Hotel GSH

Hotel GSH har nye (2019) og flotte badeværelser

Bestil din ferie her:

Periode: 20-11-2019 til 30-04-2020

Ankomst

Vil du have grøn ferie-samvittighed?

Green Solution House - i daglig tale kaldet Hotel GSH - er et flot 4-stjernet hotel beliggende på Bornholms mest eksklusive vej: Strandvejen i Rønne. Hotellet er et af Europas førende hoteller indenfor grøn og miljømæssig bæredygtighed. Selv om at du ikke er teknisk interesseret, vil du alligevel blive imponeret over de smarte løsninger. Planter, tæpper og gardiner renser luften, således at du sover bedre. Mere dagslys gør mennesker mere glade. Derfor har Hotel GSH særlige vinduer, som maksimerer lysindtaget. Alger renser spildevandet. Køkkenaffald bliver omdannet til muld, som bruges i hotellets køkkenhave. I den parklignende have kommer rådyr, harer og kaniner. Havens blomster og planter er nøje afstemt for at skabe optimal biodiversitet. Den larmende og benzinslugende græsslåmaskine er erstattet af får. Bier sørger for bestøvning - og honning til dit morgenbord. Det meste af den lækre mad i restauranten er selvfølgelig økologisk.

Skøn beliggenhed
Hotel GSH ligger skønt placeret mellem skov, strand og by i Bornholms hovedstad Rønne. Gå ad de små skovstier foran hotellet, og snart vil du komme til en skøn sandstrand, som næsten kun bruges af de lokale bornholmere. Stik tæerne i det varme sand og nyd følelsen af ferie. Fortsæt af de små skovstier ind mod centrum i Rønne. Hotel GSH ligger perfekt, hvis du vil kombinere både strand, skov og byliv.

Flotte bedømmelser
Madmagasinet Gastro har omtalt Hotel GSH således "Det æstetiske og det smagsmæssige kæmper om toppointene. Green Solution House er for alvor indtrådt i Bornholms hall of fame af fantastiske spisesteder". Hotel GSH har også været nomineret af Den Danske Spiseguide som årets danske spise- og bosted. Og det er ikke bare maden på Hotel GSH, som får flotte anmeldelser. Hotellet blev kåret som "Årets byggeri" i 2015, og i 2016 vandt hotellet EU's miljøpris. Maden, miljøet og omgivelserne er derfor i top...og vi garanterer for, at servicen også er på topniveau!

Alt dette er inkluderet i tilbuddet:
* Skønt dobbeltværelse
* Morgenmadsbuffet med primært økologiske produkter hver morgen
* Færge med bil Ystad-Rønne tur/retur
* Gratis afbestillingsforsikring

Totalpris for 2 personer
* 4 nætter for 4.695,-
* 7 nætter for 7.695,-

Vil du blive en dag mere?
Hvis du ønsker at forlænge dit ophold med 1 dag eller mere, koster det 1.000,- pr nat

Ankomstdage
Hvis du vælger 4 nætter:
* Du kan frit vælge ankomstdag

Hvis du ønsker 7 nætter:
* Du kan ankomme på mandage, tirsdage, onsdage eller torsdage
* Ved ankomst på fredage, lørdage og søndage vil der være et tillæg på 395,- 

Sådan er dobbeltværelserne indrettet
Alle hotellets dobbeltværelser er renoveret i 2019. Entre med indgang til lyst og pænt badeværelse. Kombineret soveværelse og opholdsrum med skrivebord, tv, elkedel, stor dobbeltseng samt arrangement med sofastole og udgang til en dejlig balkon med udsigt til skoven eller sø.

Hund
Det er desværre ikke muligt at medtage hunde eller katte på Hotel GSH.

Parkering og ladestandere
Som gæst på Green Solution House har du gratis parkere lige ved hotellet. Green Solution House har ladestandere til el-biler.

Bestil din ferie nu
Du bestiller tilbuddet ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på denne side. Du er også altid velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66

 

Der er en dejlig strand foran Hotel GSH

Gå gennem skovstierne fra Hotel GSH til stranden og havet