4 stjernet øko-hotel i Rønne

4-stjernet Øko-hotel

Bestil din ferie her:

Periode: 10-12-2018 til 01-05-2019

Ankomst

Velindrettede værelser på Green Solution House

Green Solution House blev i 2016 nomineret som årets bo- og spisested i Danmark

Foyeren på Green Solution House

Green Solution House's facade mod Strandvejen

Besøg den gamle bydel i Rønne - ex museet Erichsens Gård

Green Solution House ligger lige ved skov og strand

En grøn og god ferie 
Green Solution House er kendt i store dele af verden for sine banebrydende nye teknologier indenfor bæredygtighed. Eksempelvis er hotellet kåret som "Årets byggeri i Danmark", ligesom hotellet vandt EU's miljøpris i 2016. Kronprins Frederik genåbnede det 4-stjernede hotel efter en stor ombygning i 2015 - og siden da er gæsterne strømmet til. 

Flotte bedømmelser
Madmagasinet Gastro skrev i marts 2016: "Det æstetiske og det smagsmæssige kæmper om toppointene. Green Solution House er for alvor indtrådt i Bornholms hall of fame af fantastiske spisesteder". Efterfølgende er Green Solution House blevet nomineret af Den Danske Spiseguide som årets danske spise- og bosted. Maden, miljøet og omgivelserne er derfor i top...og vi garanterer for, at servicen også er på topniveau!

Alt dette er inkluderet i tilbuddet:
* 4 nætter i skønt dobbeltværelse
* 4 x morgenmadsbuffet med primært økologiske produkter
* Færge Ystad-Rønne med bil og 2 personer tur/retur
* Gratis afbestillingsforsikring
* Totalpris for 2 personer: 4.995,- eller tag 7 nætter for 6.995,-

Vil du blive en dag mere?
Hvis du ønsker at forlænge dit ophold med 1 dag eller mere, koster det kr. 1.000,- per nat.

Færgetider og ankomstdage
Du kan frit vælge ankomstdage og sejltider på færgen - eventuelle weekendtillæg på færgen er også inkluderet i priserne.

Gourmetmad
Bornholm er kendt for sin gourmetmad. Glæd dig til lækker mad baseret på gode bornholmske råvarer, som i videst muligt omfang er økologiske. Derfor er Green Solution House naturligvis også økologisk certificeret.

Hånd-i-Hånd
Efter en lækker middag skal du tage din eneste-ene i hånden. En tur gennem den parklignende have er romantisk, men prøv også at gå gennem den lille skov til stranden foran Green Solution House. Stik tæerne i det varme sand. Nyd hinanden, mens solen langsomt går ned i havet foran jer. Det er ferie!

Børn er også velkomne
Det er muligt at få opredninger, hvis I har børn med:
* 0-2 år: Gratis (baseret på, at barnet sover i forældrenes seng)
* 3-12 år: 200,- pr. nat inklusive morgenmad
* Over 12 år: 500,- pr. nat inklusive morgenmad

Tæpper som renser luften
Hotellets værelser blev renoveret i 2015. Du skal dog ikke forvente, at alt er nyt. Der er således mere bæredygtighed i at ombetrække slidte, men flotte danske designerstole med nyt økologisk betræk frem for at købe nye stole i Kina. Tæpperne og gardinerne på dit værelse er lavet således, at de renser luften. Det giver frisk luft - og en god nats søvn til dig. 

Rønne
Green Solution House ligger i Bornholms hovedstad Rønne. Når du vælger Green Solution House, kommer du derfor til at bo tæt på skov, strand og det skønne byliv i øens hovedstad. 

Ferie som hjælper miljøet
De nye dele af Green Solution House er blandet andet bygget efter princippet vugge-til-vugge. Det indebærer, at alle bygningsmaterialer nemt skal kunne skilles ad og bruges i fremtidige byggerier. På den måde bliver der sparet på verdens råstoffer. De dele af de gamle bygninger, som man var nødt til at rive ned ved ombygningen, er blevet genbrugt i det nye byggeri - og de gamle termoruder er smeltet om og brugt til isoleringsmateriale i andre byggerier. Hotellets affald bliver via et specielt forbrændingsanlæg omdannet til nærende gødning, som kommer hotellets køkkenhave til gode. Der er solceller i terrasseglasset på dit værelse - dermed danner bygningen sin egen strøm. Oplev selv endnu flere sjove detaljer, når du besøger Green Solution House.

Bestil din ferie nu
Du kan bestille tilbuddet ved at indtaste jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66.