4-Stjernet-Ferie-For-4

4-Stjernet-Ferie-For-4

Indgangspartiet på Hotel GSH

Hotel GSH forkæler dig med god mad

Stranden foran Hotel GSH

Hotel GSH facade mod Strandvejen

Hotel-lejligheden har en stor stue

Badeværelset i hotel-lejligheden på Hotel GSH

Hotel-lejlighedens køkken med udgang til de grønne områder

Der er to separate soveværelser i hotel-lejligheden

Besøg den gamle bydel i Rønne - ex museet Erichsens Gård

Hotel GSH set fra hotellets parklignende have

Bestil din ferie her:

Periode: 18-08-2019 til 31-12-2019

Ankomst

4-Stjernet-Ferie-For-4-Personer 
Glæd dig til en skøn ferie på det 4-stjernede hotel Green Solution House, som i daglig tale kaldes Hotel GSH.

Hotel GSH er et af Europas mest bæredygtige - og miljømæsigt bedste - hoteller. Kronprins Frederik syntes, at Hotel GSH var så spændende, at han i 2015 indviede hotellet efter en omfattende renovering. Efterfølgende har hotellet vundet et hav af priser - eksempelvis "Årets Byggeri i Danmark" i 2015 og EUs miljøpris i 2016.

Hotel GSH ligger mellem skov, strand og by på Strandvejen i Rønne. Du er tæt på stranden - og Rønne centrum med det hyggelige byliv.

Og det er ikke bare byggeriet og beliggenheden, som er i top. Du skal også glæde dig til lækker mad. Madmagasinet Gastro har omtalt Hotel GSH således "Det æstetiske og det smagsmæssige kæmper om toppointene. Hotel GSH er for alvor indtrådt i Bornholms hall of fame af fantastiske spisesteder". Efterfølgende er Hotel GSH blevet nomineret af Den Danske Spiseguide som årets danske spise- og bosted. Maden, miljøet og omgivelserne er derfor i top...og vi garanterer for, at servicen også er god.

Alt dette er inkluderet i tilbuddet
* Skøn hotel-lejlighed for 4 personer
* Morgenmadsbuffet med primært økologiske produkter hver morgen
Sengelinned og håndklæder for 4 personer
* Færge Ystad-Rønne med bil og 4 personer tur/retur
* Gratis afbestillingsforsikring
* Totalpris for 4 personer
   * 4 nætter for 5.995,-
   * 7 nætter for 9.995,-

Vil du blive en dag mere?
Hvis du ønsker at forlænge dit ophold med 1 dag eller mere, koster det kr. 1.375,- pr nat.

Ankomstdage
Hvis du vælger 4 nætter:
* Du kan frit vælge ankomstdag

Hvis du ønsker 7 nætter:
* Du kan ankomme på mandage, tirsdage, onsdage eller torsdage
* Ved ankomst på fredage, lørdage og søndage vil der være et tillæg på kr. 395,- 

Sådan er hotel-lejligheden indrettet
Entre med køkken samt indgang til pænt badeværelse. Stor flot stue med udgang til terrasse med havemøbler. To selvstændige soveværelser. Der er dobbeltsenge på begge værelser. På det ene værelse kan sengene skilles ad til to enkeltsenge. Der er køleskab, radio, føntørrer og gratis wifi i alle lejligheder. Morgenmad, sengelinned og håndklæder for op til 4 personer er inkluderet i prisen. Hotel-lejlighederne er beliggende i en annexbygning.

God mad og god beliggenhed
Hotellets store, primært økologiske morgenbord, er inkluderet i lejeprisen - men prøv også hotellets aftensmenu, som byder på lækkerier. Efter de gode madoplevelser kan du nyde den parklignende have, eller gå ad de små skovstier til stranden. Stik tæerne i det varme sand, mens solen langsomt går ned i havet foran dig. Det er ferie!

Hotel GSH ligger i Bornholms hovedstad Rønne. Når du vælger Hotel GSH, kommer du derfor til at bo tæt på skov, strand og det skønne byliv i øens hovedstad. 

Ferie som hjælper miljøet
De nye dele af Hotel GSH er blandt andet bygget efter princippet vugge-til-vugge. Det indebærer, at alle bygningsmaterialer nemt skal kunne skilles ad og bruges i fremtidige byggerier. På den måde bliver der sparet på verdens råstoffer. De dele af de gamle bygninger, som man var nødt til at rive ned ved ombygningen i 2015, er blevet genbrugt i det nye byggeri - og de gamle termoruder er smeltet om og brugt til isoleringsmateriale i andre byggerier. Hotellets gardiner og tæpper renser luften, således at du sover bedre. Alger renser spildevandet. Solceller skaber strøm til hotellet. Oplev selv endnu flere sjove detaljer, når du besøger Hotel GSH - og nyd din ferie med vished om, at du bor miljømæssigt rigtigt.

Bestil din ferie nu
Du bestiller tilbuddet ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på denne side. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66.