Åbningstilbud Badehotel

Åbningstilbud Badehotel

Bestil din ferie her:

Periode: 23-04-2018 til 17-10-2018

Ankomst

Nyd havudsigten på Fredensborg Badehotel

Haven på Fredensborg Badehotel

Prøv den berømte og anmelderroste fiskebuffet

Restauranten på Fredensborg Badehotel

Fra Radisson til badehotel
Det tidligere medlem af Radisson-kæden, Fredensborg Badehotel, genåbner 23. april 2018 efter en endnu omfattende renovering.

Glæd dig til flotte værelser med direkte udsigt over Østersøen samt gourmetmad i topklasse - eksempelvis den berømte fiskebuffet med et væld af frisk fisk, skaldyr og fiskeretter. Vinkælderen byder på såvel klassiske som sjældne vine. Sæt dig godt til rette i restauranten. Nyd havudsigten og lad dig forkæle med lækkerier. 

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen:
* 4 nætter i dobbeltværelse med havudsigt
* Stor morgenbuffet hver morgen
* Færge Ystad-Bornholm med bil tur/retur på valgfri ankomstdag og tidspunkt
* Hvis du ønsker at flyve København-Bornholm i stedet for at sejle, er der er et tillæg på 1.000,-
* Totalpris for 2 personer: fra 5.795,-.
* Totalprisen gælder med ankomst inden 13. juni. Priser for ankomst i andre perioder:

Ankomst i perioden Pris for 4 nætter inklusive færge
23. april - 13. juni 5.795,-
14. juni - 17. juni Udsolgt
18. juni - 30. juni 6.195,-
1. juli - 12. august 6.795,-
13. august - 17. oktober 5.795,-


Restaurant med havudsigt
Fredensborg Badehotels nye restaurant ligger med skøn udsigt over havet. Terrassen har parasoller med indbygget varme, så du kan sidde og hygge dig udenfor en stor del af året. Maden er i topklasse, og det samme gælder hotellets venlige betjening. Efter maden kan du tage din eneste ene i hånden og gå ned på hotellets badebro. Hør havets bølgeskvulp, mens solen går ned foran jer. Det er ferie!

Rønne er Bornholms kulturelle knudepunkt
Fredensborg Badehotel ligger på vandsiden af Strandvejen i Rønne. Fra hotellet går en sti ind til Rønne centrum med det hyggelige torveliv. Det er også her, at du finder masser af sjove butikker, spændende museer samt mange købmandsgårde fra 1800-tallet, som vidner om en tid, hvor mange velhavende skibsredere boede i byen. 

Værelser med havudsigt
Fredensborg Badehotels nye indretning er designet af Bornholms førende designer, Pernille Bülow, som er også er kendt for sin glaskunst. Alle værelser blev totalrenoveret i 2017-2018 og har fået en flot indretning med farver præget af det omkransende hav og Bornholms natur. Badeværelserne har efter renoveringen fået et moderne udtryk med lyst træ og sandfarvede klinker. Samtlige værelser i tilbuddet har havudsigt. 

Vil du rejse med fly eller bus?
I tilbuddet er der inkluderet færgebillet Ystad-Rønne med bil tur/retur. Hvis du hellere vil rejse med bus eller fly til Bornholm, hjælper vi dig også gerne med det. Mail info@teambornholm.dk eller ring til os på 56 95 85 66 og få et godt tilbud.