Åbningstilbud - Badehotel

Åbningstilbud - Badehotel

Bestil din ferie her:

Periode: 24-08-2017 til 23-10-2017

Ankomst

Haven på Fredensborg Badehotel

Prøv den berømte og anmelderroste fiskebuffet

Restauranten på Fredensborg Badehotel

Fra Radisson til badehotel
Det tidligere medlem af Radisson-kæden, Fredensborg Badehotel, genåbnede 1. maj 2017 efter en omfattende renovering.

Glæd dig til flotte værelser med direkte udsigt over Østersøen samt gourmetmad i topklasse - eksempelvis den berømte fiskebuffet med et væld af frisk fisk, skaldyr og fiskeretter. Vinkælderen byder på såvel klassiske som sjældne vine. Sæt dig godt til rette i restauranten. Nyd havudsigten og lad dig forkæle med lækkerier. 

Åbningstilbud
Benyt dig af vores gode åbningstilbud. Du sparer op til 2.000,- i forhold til de kommende normalpriser:
* 4 nætter i dobbeltværelse med havudsigt
* Stor morgenbuffet hver morgen
* Færge Ystad-Bornholm med bil tur/retur på valgfri ankomstdag og tidspunkt
* Totalpris for 2 personer: 4.995,-
* Pris for extra overnatning: 1.050,-

* Hvis du ønsker at flyve København-Bornholm i stedet for at sejle, er der er et tillæg på 1.000,-

Rønne er Bornholms kulturelle knudepunkt
Restaurant med havudsigt
Fredensborg Badehotels nye restaurant ligger med skøn udsigt over havet - på de lune dage bliver restauranten udvidet til terrassen foran hotellet. Maden er i topklasse, og det samme gælder hotellets venlige betjening. Efter maden kan du tage din eneste ene i hånden og gå ned på hotellets badebro. Hør havets bølgeskvulp, mens solen går ned foran jer. Det er ferie!

Fredensborg Badehotel ligger på vandsiden af Strandvejen i Rønne. Fra hotellet går en sti ind til Rønne centrum med det hyggelige torveliv. Det er også her, at du finder masser af sjove butikker, spændende museer samt mange købmandsgårde fra 1800-tallet, som vidner om en tid, hvor mange velhavende skibsredere boede i byen. 

Værelser med havudsigt
Fredensborg Badehotels nye indretning er designet af Bornholms førende designer, Pernille Bülow, som er også er kendt for sin glaskunst. Værelserne har en flot indretning med farver præget af det omkransende hav og Bornholms natur. Alle værelser blev renoveret i perioden januar-april 2017 (badeværelserne bliver dog først renoveret i november 2017). Samtlige værelser i tilbuddet har havudsigt. 

Vil du rejse med fly eller bus?
I tilbuddet er der inkluderet færgebillet Ystad-Rønne med bil tur/retur. Hvis du hellere vil rejse med bus eller fly til Bornholm, hjælper vi dig også gerne med det. Mail info@teambornholm.dk eller ring til os på 56 95 85 66 og få et godt tilbud.