Nytårsfest på Griffen Spahotel

Forkæl dig selv med en spabehandling

Forkæl dig selv med en spabehandling

Oplev det store fyrværkeri

Oplev det store fyrværkeri

Bobler i solnedgangen på Griffen Spahotel

Bobler i solnedgangen på Griffen Spahotel

Hold nytår på Bornholm 

Tag med til nytårsfest på Griffen Spahotel i Rønne. Bo i et flot dobbeltværelse med havudsigt. Nyd hotellets store spaområde. Glæd dig til en fantastisk nytårsaften med lækker mad og vinmenu inkluderet. Griffen Spahotel ligger smukt ved havet, stranden og den gamle bydel i Rønne. 

Alt dette er inkluderet i nytårstilbuddet:

30. december
* Færge Ystad-Rønne med bil (valgfrit rejsetidspunkt)
* Gratis adgang til det store og flotte spaområde "Den Bornholmske Diamantspa"
* Overnatning i flot dobbeltværelse med imponerende havudsigt

31. december 2023
* Stor morgenbuffet
* Tag på tur i den flotte bornholmske natur - eller slap af i Den Bornholmske Diamantspa, mens I lader op til en hyggelig nytårsaftenfejring
* Overnatning i flot dobbeltværelse med imponerende havudsigt
* Nytårsfest:
Kl. 18.00 - Velkomst i hotellets foyer, hvor vi hører Dronnings nytårstale

Kl. 18.30 - 5-retters nytårsmenu serveres i festpyntet lokale ledsaget af en velkomponeret vinmenu
* Hummer bisque med bagte jomfruhummerhaler, blomkål og estragon
* Torsketartar med ørredrogn, urtesalat og brøndkarsecreme
* Kalve tournedos med bagte jordskokker, syltede bøgehatte, trøffelsauce og kartoffel
* Gin-Tonic-Sorbet med rosmarin, enebær og ginsirup
* Chokoladekage Nemesis med karamel og chokoladecreme, syltet kirsebær, kirsebær gele og guld twill
* Kaffe/te og knas
* En lækker vinmenu udvalgt af Griffen Spahotels dygtige sommelier, Kasper Petersen, er inkluderet

Kl. 22:00 - DJ spiller op til dans

Kl. 24:00 - Fyrværkeri, som ledsages af bobler og kransekage

Kl. 02:00 - Natmad serveres

1. januar
* Stor nytårsbrunch
* Gratis adgang til det store og flotte spaområde "Den Bornholmske Diamantspa"
* Færge Rønne-Ystad med bil (valgfrit rejsetidspunkt)

Totalpris for 2 personer: 7.195,-

Du bestiller nytårstilbuddet i bestillingsboksen på denne side. Du kan også ringe til os nu på 56 95 85 66 eller maile info@teambornholm.dk

Pakker: 622
Nyd havudsigten fra dit flotte dobbeltværelse

Nyd havudsigten fra dit flotte dobbeltværelse

Få en hyggelig nytårsfest på Griffen Spahotel

Få en hyggelig nytårsfest på Griffen Spahotel

Solnedgangen fra dit værelse er smuk

Solnedgangen fra dit værelse er smuk

Hyg jer i det store spaområde

Hyg jer i det store spaområde

Indretningen af dit værelse på Griffen Spahotel

Indretningen af dit værelse på Griffen Spahotel

Tilkøb

Vil du have mere end 2 nætter?
Bornholm byder på mange sjove oplevelser. Måske ønsker du at afslutte 2023, eller starte 2024 med et par ekstra feriedage på Bornholm? Du kan tilkøbe ekstra nætter for 1.500,- pr. nat.

Vil du have endnu mere luksus?... Vælg en suite
Inkluderet i dit tilbud er et flot værelse med havudsigt, men du kan også vælge at bo i en lækker suite på hotellets øverste etage, hvor havudsigten nærmest er ubeskrivelig flot. Suiterne er indrettet med soveværelse, badeværelse, stor stue med sofaarrangement samt walk-in-closet. Der er havudsigt fra såvel soveværelset som stuen. Hvis du ønsker at bo i suite, er totalprisen for 2 personer 8.195,-.

Er i 3 personer?
Hvis I er tre personer, kan I bo sammen i en lækker suite på hotellets øverste etage. Suiterne er indrettet med soveværelse, badeværelse, stor stue med sofaarrangement (hvor der laves én opredning) samt walk-in-closet. Der er havudsigt fra såvel soveværelset som stuen. Hvis I er tre personer, som ønsker at bo sammen i en suite, er totalprisen inklusive nytårsarrangementet til alle tre: 10.995,-

Er I 4 personer?
Hvis I er 4 personer, som rejser i samme bil, får I rabat på pakkeprisen. Totalpris for 4 personer i 2 dobbeltværelser med havudsigt inklusive nytårsarrangementet for alle fire personer er: 13.595,-

Fortrydelsesret
Verden er blevet uforudsigelig. På Griffen Spahotel kan du bestille dit nytårsophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. værelse. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Fortrydelsesretten her.

Pakker: 622
Opgradér til en suite og få ekstra plads samt walk in closet

Opgradér til en suite og få ekstra plads samt walk in closet

I spaområdet kan du tilkøbe lækre wellnessbehandlinger

I spaområdet kan du tilkøbe lækre wellnessbehandlinger

Spa & Wellness

Nyd solnedgangen og bobler på Griffen Spahotel

Nyd solnedgangen og bobler på Griffen Spahotel

Saunaen "Den tørre ovn"

Saunaen "Den tørre ovn"

Stå under kaskader af vand

Stå under kaskader af vand

Slap af i den store varmtvandspool

Slap af i den store varmtvandspool

Mærk det kolde gys

Mærk det kolde gys

Prøv det udendørs Krystalsø boblebad

Prøv det udendørs Krystalsø boblebad

Den våde ovn
Den våde ovn er en klippehule på Nordbornholm, men i Den Bornholmske Diamantspa er den våde ovn genskabt som en fantastisk sauna, hvor dampen slippes løs gennem små klippetoppe. Mens dampen stiger op, skifter lyset i saunaen langsomt. Først rammer solopgangens gyldne stråler dig. Derefter stiger lysniveauet, indtil at det tones ned ved solnedgang. Lysterapien kombineret med den varme damp giver dig en unik afstressende virkning. Desuden virker damp befriende indefra og lindrer muskelspændinger.

Den tørre ovn
I modsætning til den Den våde ovn, som giver en fugtig varme, skal du opleve den tørre varme i "Den tørre ovn". Den finske træsauna bliver mellem 70 - 80 grader varm. Tør og kraftig varme kombineret med et iskoldt styrtebad giver en skøn oplevelse og sætter gang i dit kredsløb.

Randzonen
På midten af Bornholm ligger den fennoskandiske randzone. Engang for millioner af år siden tørnede den ispolerede og hårde granit sammen med den blødere sandsten. Aldersforskellen mellem de to stenarter er 1,2 milliarder år. I klippesaunaen på Den Bornholmske Diamantspa er denne randzone genskabt. En flisestreg i saunaens gulv gør det muligt for dig at stå med en fod i hver sin tidsalder. En tidsforskel på 1,2 milliarder år giver saunaoplevelsen en ny og ekstra dimension. Randzonen er en kombination af den traditionelle finske sauna og dampbad, men ved lavere temperatur. Saunaen bliver cirka 60 grader varm. 

Kyllingehønen
En speciel og anderledes sauna, som ikke varmer luften op, men derimod omgivelserne. Den infrarøde kabinesauna virker styrkende på kredsløbet, da den øger blodgennemstrømningen. 

Kaskader af vand og varmtvandspool
Stil dig foran vandfaldet, træk i rebet og lad kaskader af vand plaske ned over ryg og nakke. Spændinger i nakke og skuldre blødes op, når strømme af lunt vand fosser ned over hals og hoved. I midten af bassinet presser den underjordiske geyser blidt vandet mod dine fødder. Fortsæt videre til de bølgeformede liggebænke i spabadet, hvor stjernehimlen i loftet får dig til at slappe endnu mere af. 

Is & varm damp
Mennesket er skabt til at kunne klare betydelige udsving fra hård frost til tropisk hede. I den Bornholmske Diamantspa kan din krop opleve begge dele. Bliv først varmet godt op i saunaerne, inden at du fortsætter til Kneipp-bassinerne, hvor vandet veksler mellem 0 grader og tropisk varme. Du kan også massere kroppen med is fra Isfontænen, som drypper frisk is ned i den millioner af år gamle granitskål. Når kroppen skiftevis får varm damp og iskoldt vand, øges dit immunforsvar.

Krystalsø boblebad
Nyd et glas champagne i det store, udendørs Krystalsø boblebad med havudsigt, mens solen langsomt går ned i horisonten bag dig. Boblerne fra dysserne i spabadet masserer din krop og får dig til at slappe helt af.

Slap af og tank op
Turen gennem varmt og koldt vand, damp, is og afspænding har givet din krop og sjæl indtryk, der lige skal sætte sig. Sæt dig i en af de mange liggestole og slap af med spaens selvbetjente bar, hvor du gratis kan hente frisk frugt, kaffe, the, juice, saft og isvand.   

Wellnessbehandlinger
Du kan tilkøbe afslappende behandlinger i hotellets wellnessafdeling på lørdage og søndage. Kontakt hotellet på 56 90 44 44 for at høre mere om behandlinger og bestilling.

Spa - åbningstider jul & nytår

Overnattende gæster  
22/12 - 23/12 08:00 - 20:00
24/12 - Juleaftensdag 08:00 - 17:00
25/12 - 30/12 08:00 - 20:00
31/12 - Nytårsaftensdag 08:00 - 17:00
1/1 - Nytårsdag 08:00 - 20:00
2/1 08:00 - 11:00

 

Pakker: 622
Fuldend din spaoplevelse med en behandling

Fuldend din spaoplevelse med en behandling

Slå dig ned i en af spaens mange liggestole

Slå dig ned i en af spaens mange liggestole

Nyd et afslappende fodbad

Nyd et afslappende fodbad

Praktisk info

Adresse
Griffen Spahotel
Ndr. Kystvej 34
3700 Rønne
Telefon-reception: 56 90 44 44
Telefon-booking: 56 95 85 66

Ankomsttidspunkt
Du kan komme ind i værelset fra kl. 15:00 på ankomstdagen. Såfremt du har ønsker om andet check-in tidspunkt, beder vi dig kontakte receptionen på telefon 56 90 44 44.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade værelset kl. 11:00. Såfremt du har ønsker om et andet check-ud tidspunkt, beder vi dig kontakte receptionen senest dagen før afrejse. I forbindelse med nytårsarrangementet vil der ofte være mulighed for, at du kan blive længere på værelset, hvis du ønsker det.

Færgeafgange
Du kan frit vælge færgeafgang, såfremt der ikke er udsolgt. Skriv blot i kommentarfeltet ved bestilling, hvilke tidspunkter du ønsker på ud- og hjemrejse, så gør vi vores yderste for at opfylde dine ønsker.

Hunde
Det er desværre ikke muligt at medbringe hunde eller andre husdyr på Griffen Spahotel.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 14 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse. Restbeløbet skal være os i hænde senest 4 uger før din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 4 uger til din ankomst, aftaler vi betalingsdatoen særskilt med dig.

Den Bornholmske Diamantspa
Som overnattende gæst på Griffen Spahotel har du fri adgang til det store spa- og wellnessområde "Den Bornholmske Diamantspa". Spa- og wellnessområdet har en aldersgrænse på 16 år. Husk blot at medbringe dit eget badetøj.  

Wellnessbehandlinger
Du kan tilkøbe et væld af forskellige, afslappende behandlinger. Kontakt hotellet på 56 90 44 44 for at høre mere om behandlinger og bestilling.

Elevator
Der er adgang med elevator til såvel værelser som spa-område.

Udstyr på værelset
Alle værelser har køleskab, el-kedel samt føntørrer.

Internet
Der er gratis trådløst internetadgang på alle værelser. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Griffen Spahotel. Receptionen er bemandet hele døgnet.

Parkeringsplads
Du kan parkere gratis lige ved Griffen Spahotel. Hotellet har to store parkeringspladser på hver side af hovedindgangen. Der er ladestander til el-biler på parkeringspladsen ved hovedindgangen.

Røgfrit hotel
Bemærk, at Griffen Spahotel er et røgfrit hotel. Det er således ikke tilladt at ryge indendørs, på hotellets terrasser/balkoner eller de udendørs restaurantområder.

Spa - åbningstider jul & nytår

Overnattende gæster  
22/12 - 23/12 08:00 - 20:00
24/12 - Juleaftensdag 08:00 - 17:00
25/12 - 30/12 08:00 - 20:00
31/12 - Nytårsaftensdag 08:00 - 17:00
1/1 - Nytårsdag 08:00 - 20:00
2/1 08:00 - 11:00

Telefonnumre
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os: 56 95 85 66.

Bestilling
Bestil dit ophold ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen nedenfor - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så hjælper vi dig med din bestilling. 

Pakker: 622