Skønt spahotel ved havet

Ferie på Griffen Spahotel
Forkæl dig selv med en skøn spaferie på Griffen Spahotel.

Griffen Spahotel er beliggende på havnepromenaden i Rønnes gamle bydel. Både fra den udendørs jacuzzi og fra restauranten, hvor du spiser morgenmad, kan du nyde den flotte panoramaudsigt over havet. I overnatter i et flot dobbeltværelse med byudsigt og fransk altan, men hvis I vil kræse ekstra for øjet, kan I opgradere til et dobbeltværelse med havudsigt og balkon for kun 200,- pr. nat.  

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen

✓ Dobbeltværelse med byudsigt og fransk altan 
✓ Lækker morgenmadsbuffet
✓ Gratis adgang til spaområdet
✓ Færge med bil fra Ystad tur/retur

Flyv i stedet for at sejle
Hvis I ønsker at flyve i stedet for at sejle til Bornholm, er der et tillæg:
 • Fra København: kr. 1.350,- 
 • Fra Billund eller Aalborg: kr. 1.750,- 
 • Tillægget er et samlet tillæg for 2 personer tur/retur

Totalpris for 2 personer
  • 4 nætter 4.995,-
  • 7 nætter 7.995,- 

Tilbudsprisen gælder med ankomst i perioden før 14. oktober 2022. Se priserne for andre perioder under "prisliste". 

Pakker: 479, 620
I dobbeltværelset kan du nyde den charmerende byudsigt fra den franske altan

I dobbeltværelset kan du nyde den charmerende byudsigt fra den franske altan

Nyd en lækker middag i hotellets restaurant

Nyd en lækker middag i hotellets restaurant

Du har selvfølgelig gratis adgang til det store spaområde

Du har selvfølgelig gratis adgang til det store spaområde

Prisliste

Ankomst i perioden 4 nætter 7 nætter
Før 14. oktober 4.995,- 7.995,-
14. oktober - 21. oktober 5.495,- 8.995,-
22. oktober - 21. december 4.695,- 7.995,-
22. december - 31. december 5.295,- 8.995,-

Ankomstdag
Hvis du vælger 4 nætter:
* Du kan frit vælge ankomstdag

Hvis du vælger 7 nætter:
* Tilbudsprisen gælder ved ankomst på en mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en fredag eller søndag, er der et tillæg: 400,- (i perioden 18. juni - 13. august 2023 er tillægget dog 700,-)
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en lørdag, er der et tillæg: 400,-  (i perioden 18. juni - 13. august 2022 er tillægget dog 1.600,-)

Tilkøb

Opgradér til havudsigt
Opgradér til et dobbeltværelse med havudsigt og balkon for kun 200,- ekstra pr. nat. I perioden 15. juni - 14. oktober er tillægget dog 300,- pr. nat

Opgradér til en suite
Du kan også vælge at bo i suiten på øverste etage, hvor havudsigten er helt uforstyrret. Suiterne er indrettet med soveværelse, badeværelse, stor stue med sofaarrangement, walk-in closet samt to balkoner. Der er havudsigt fra såvel soveværelset som stuen. Merprisen for at bo i en suite er 695,- pr. nat (i perioden 15/6 - 16/7 er tillægget dog 995,-).

Ønsker du ekstra nætter?
Hvis du eksempelvis ønsker 5 nætter i stedet 4 nætter, er tillægsprisen pr. ekstra nat 1.095,- (i perioden 10/7 - 6/8 er prisen for ekstra nætter dog 1.395,-).

Ekstra opredning
Hvis I er 3 personer, har I mulighed for at få en suite med opredning til en ekstra person. Merprisen er 1.295,- pr. nat inklusive morgenmad til den ekstra person (i perioden 26/6 - 3/9 er tillægget dog 1.595,-).

Wellnessbehandlinger
Du kan tilkøbe et væld af forskellige, afslappende wellnessbehandlinger. Besøg Alea Wellness for information og booking. 

Trygheds-Garanti
Verden er blevet uforudsigelig. På Griffen Spahotel kan du købe ophold med Tryghedsgaranti, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Tryghedsgarantien samtidig med bestillingen af dit ophold.

Pakker: 479, 620
Opgradér til et værelse med havudsigt og balkon

Opgradér til et værelse med havudsigt og balkon

Hos Alea Wellness kan du tilkøbe lækre wellnessbehandlinger

Hos Alea Wellness kan du tilkøbe lækre wellnessbehandlinger

Opgradér til en suite og få ekstra plads samt walk in closet

Opgradér til en suite og få ekstra plads samt walk in closet

Spa & Wellness

Dampbadet "Den våde ovn"

Dampbadet "Den våde ovn"

Saunaen "Den tørre ovn"

Saunaen "Den tørre ovn"

Stå under kaskader af vand

Stå under kaskader af vand

Slap af i den store varmtvandspool

Slap af i den store varmtvandspool

Mærk det kolde gys

Mærk det kolde gys

Prøv det udendørs Krystalsø boblebad

Prøv det udendørs Krystalsø boblebad

Den våde ovn
Den våde ovn er en klippehule på Nordbornholm, men i Den Bornholmske Diamantspa er den våde ovn genskabt som en fantastisk sauna, hvor dampen slippes løs gennem små klippetoppe. Mens dampen stiger op, skifter lyset i saunaen langsomt. Først rammer solopgangens gyldne stråler dig. Derefter stiger lysniveauet, indtil at det tones ned ved solnedgang. Lysterapien kombineret med den varme damp giver dig en unik afstressende virkning. Desuden virker damp befriende indefra og lindrer muskelspændinger.

Den tørre ovn
I modsætning til den Den våde ovn, som giver en fugtig varme, skal du opleve den tørre varme i "Den tørre ovn". Den finske træsauna bliver mellem 70 - 80 grader varm. Tør og kraftig varme kombineret med et koldt styrtebad giver en skøn oplevelse og sætter gang i kredsløbet.

Randzonen
På midten af Bornholm ligger den fennoskandiske randzone. Engang for millioner af år siden tørnede den ispolerede og hårde granit sammen med den blødere sandsten. Aldersforskellen mellem de to stenarter er 1,2 milliarder år. I klippesaunaen på Den Bornholmske Diamantspa er denne randzone genskabt. En flisestreg i saunaens gulv gør det muligt at stå med en fod i hver tidsalder. En tidsforskel på 1,2 milliarder år giver saunaoplevelsen en ny og ekstra dimension. Randzonen er en kombination af den traditionelle finske sauna og dampbad, men ved lavere temperatur. Saunaen bliver cirka 60 grader varm. 

Kyllingehønen
En speciel og anderledes sauna, som ikke varmer luften op, men derimod omgivelserne. Den infrarøde kabinesauna virker styrkende på kredsløbet da den øger blodgennemstrømningen. 

Kaskader af vand og varmtvandspool
Stil dig foran vandfaldet, træk i rebet og lad kaskader af vand plaske ned over ryg og nakke. Spændinger i nakke og skuldre blødes op, når strømme af lunt vand fosser ned over hals og hoved. I midten af bassinet presser den underjordiske geyser blidt vandet mod dine fødder. Fortsæt videre til de bølgeformede liggebænke i spabadet og nyd stjernehimlen i loftet.

Is & varm damp
Saunavarme udvider blodkar. Derfor opnås størst effekt ved efterfølgende afsvaling i koldt vandt fra vippespanden, et koldt brusebad eller et dyp i koldtvandsbrønden. Mennesket er skabt til at kunne klare betydelige udsving fra hård frost til tropisk hede. I den Bornholmske Diamantspa kan din krop opleve begge dele. I Kneipp-bassinerne veksler vandet mellem 0 grader og tropisk varme. Du kan også massere kroppen med is fra Isfontænen, som drypper frisk is ned i den millioner af år gamle granitskål. Når kroppen skiftevis får varm damp og koldt vand, øges immunforsvaret.

Krystalsø boblebad
Nyd et glas champagne i det store, udendørs Krystalsø boblebad med havudsigt, mens solen langsomt går ned i horisonten bag dig. Boblerne fra dysserne i spabadet masserer din krop og får dig til at slappe helt af.

Slap af og tank op
Komfortable møbler indbyder til afslapning både indendørs og udendørs. Turen gennem varmt og koldt vand, damp, is og afspænding har givet krop og sjæl indtryk, der lige skal sætte sig. I spaens selvbetjente bar kan du frit hente frisk frugt, kaffe, the, juice, saft og isvand. Det er muligt at tilkøbe andre drikkevarer samt lune panini.  

Fuldend din spaoplevelse med en behandling
Alea Wellness tager din spaoplevelse til nye højder og forkæler din krop med massage, ansigtsbehandlinger, verdens ritualer og meget mere. Prøv fx en tyrkisk hamam på verdens eneste rokkelige granitmassagebænk, der er en genskabelse af rokkestenen fra Paradisbakkerne. Læs om behandlingerne og bestil tid her.

Pakker: 568,479
Fuldend din spaoplevelse med en behandling

Fuldend din spaoplevelse med en behandling

Slå dig ned i en af spaens mange liggestole

Slå dig ned i en af spaens mange liggestole

Nyd et afslappende fodbad

Nyd et afslappende fodbad

Restaurant G's Køkken

I hotellets restaurant kan I nyde en lækker middag med en flot panoramaudsigt over havet. Restauranten er et moderne steakhouse.

Vælg mellem mange lækre retter

Vælg mellem mange lækre retter

Nyd havudsigten fra hele restauranten

Nyd havudsigten fra hele restauranten

Oplev solen gå ned lige foran restauranten

Oplev solen gå ned lige foran restauranten

Praktisk info

Ankomst - Check in
Du kan komme ind i dit værelse fra klokken 15:00 på ankomstdagen. Receptionen har åbent frem til klokken 22:00. Hvis du ankommer efter klokken 22:00, beder vi dig kontakte os på telefon 56 90 44 44, således at du kan blive betjent af vores natportier.

Afrejse - Check out
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade dit værelse senest klokken 11:00, således at vi kan nå at rengøre værelset, inden de næste gæster ankommer.

Afbestilling
Såfremt du er nødt til at afbestille dit ophold, gælder disse regler:

  • Hvis der er mere end 45 dage til din planlagte ankomst, kan du annullere dit ophold med fradrag af et administrationsgebyr på 10 % af rejsens pris (minimum DKK 700,-)
  • Hvis der er 45 eller færre dage til din planlagte ankomst, kan du desværre ikke annullere dit ophold, og det er ikke muligt at få indbetalte beløb refunderet.

Badekåbe og badetøfler
På dit værelse er der badekåbe og badetøfler, således at du er klar til nemt at komme til spaområdet. Husk selv at medbringe badetøj.

Betaling
Hvis du bestiller dit ophold 45 dage eller mere før din ankomst:

  • Vi beder dig indbetale 25 % af rejsens pris (minimum DKK 700,-) senest 10 dage efter din bestilling. Restbeløbet beder vi dig indbetale senest 45 dage inden din ankomst.

Hvis du bestiller dit ophold mellem 6 og 44 dage inden din ankomst:

  • Vi beder dig indbetale hele rejsens pris dagen efter, at du har modtaget din bekræftelse fra os.

Hvis du bestiller dit ophold 6 eller færre dage inden din ankomst:

  • Vi kontakter dig efter din bestilling og aftaler nærmere om betalingen - herunder informerer vi dig og muligheden for at betale med betalingskort eller MobilePay.

Børn (0-3 år)
Rejser du med børn i alderen 0-3 år til Griffen Spahotel, kan op til et barn gratis overnatte på værelset sammen med dig. Det er kun muligt at medbringe et barn pr. dobbeltværelse med mindre du også lejer en barneseng. Hvis du ønsker en barneseng koster det 500,- pr. ophold. Pude og dyne medfølger ikke til barnesengen, men bedes medbringes selv. Rejser du med børn (0-3 år), bedes du angive det i kommentarfeltet ved booking, eller ringe på +45 56 90 44 44

Cykler
Du kan gratis låne cykler i receptionen.

Fly- & færgebilletter
Du kan frit vælge fly- & færgeafgange. Angiv blot dit ønske i kommentarfeltet under bestillingen.

Ønsker du senere hen at ændre dine rejsetider, kan du ændre billetten omkostningsfrit seneste 45 dage før afrejse ved at ringe til Team Bornholm på 56 95 85 66

* Bemærk, at der afgår færre fly fra Billund og Aalborg i ydersæsonen. 

Føntørrer
Der er føntørrer på dit værelse.

Morgenmadsbuffet
Buffeten er til rådighed alle ugens dage kl. 06:30 - 10:30.

Parkering
Du kan parkere gratis på hotellets private parkeringsplads. Hvis du har el-bil, er der særlige parkeringspladser med ladestandere til el-biler.

Shampoo, Sæbe og Balsam
Der er selvfølgelig lækker shampoo, sæbe og balsam til rådighed på dit værelse.

Spa - Åbningstider
Mandag - Fredag 07:00 - 10:00 & 15:00 - 21:00
Lørdag - Søndag 07:00 - 20:00

Øvrige oplysninger
I dette ark kan du finde flere oplysninger om Griffen Spahotel: Godt at vide om Griffen Spahotel

Pakker: 479,620