Nytårsophold på Griffen Spahotel

Hold nytår med dine kære på Griffen Spahotel

Hold nytår med dine kære på Griffen Spahotel

Forkæl dig selv med en spabehandling

Forkæl dig selv med en spabehandling

Bobler i solnedgangen på Griffen Spahotel

Bobler i solnedgangen på Griffen Spahotel

Hold nytår på Bornholm

Tag med til den berømte nytårsfest på Griffen Spahotel i Rønne med udsøgt mad, DJ musik, dans og fyrværkeri. Bo i et flot dobbeltværelse med havudsigt i Rønne. Nyd hotellets store spaområde. Glæd dig til en festlig nytårsaften med lækker mad og vinmenu inkluderet. Griffen Spahotel ligger smukt ved havet, stranden og den gamle bydel i Rønne - læs mere om Rønne her

Alt dette er inkluderet i nytårstilbuddet:

✓ 2 overnatninger i flot dobbeltværelse med havudsigt
✓ Færge med bil fra Ystad tur/retur
✓ Gratis adgang til spaområdet 
✓ Nytårsfest den 31/12:
    * Velkomstdrink til Dronningens nytårstale
    * 5 retters nytårsmiddag inklusive vinmenu
    * DJ musik og dans
    * Fyrværkeri, kransekage og bobler til midnat
    * Natmad
✓ Nytårsbrunch den 1. januar og lækker morgenbuffet øvrige dage

Totalpris for 2 personer: 6.695,-

Program for nytårsaften 31. december 2021

Kl. 18.00 - Velkomst i foyeren med dronningens nytårstale

Kl. 18.30 - Nytårsmenuen serveres i festpyntet lokale ledsaget af en velkomponeret vinmenu

1. servering: Hummer bisque - bagte jomfruhummerhaler, jordskokker og estragon

2. servering: Bagt torsk - puré og crudité af blomkål, kærnemælk, brøndkarseolie og frisésalat

3. servering: Oksemørbrad - puré af brunet selleri, trøffelsauce, kartoffellasagne, let syltede rodfrugter og grønkål

4. servering: Citronsorbet - rosmarin, blød mousse og brændte mandler

5. servering: Nemesis-chokoladekage - hvid marquis og lys mousse

Kl. 22.00 - En af Bornholms bedste DJ's spiller op til fest og dans

Kl. 24:00 - Fyrværkeri, bobler og kransekage 

Kl. 02:00 - Festlighederne afsluttes med natmad

Bestil nytårsophold nu

Du bestiller nytårstilbuddet i bestillingsboksen på denne side. Du kan også ringe til os nu på 56 95 85 66 eller maile info@teambornholm.dk

Pakker: 622
Nyd havudsigten fra dit flotte dobbeltværelse

Nyd havudsigten fra dit flotte dobbeltværelse

Oplev det store fyrværkeri udover havet

Oplev det store fyrværkeri udover havet

Hyg jer i det store spaområde

Hyg jer i det store spaområde

Nyd solnedgangen fra jeres værelse

Nyd solnedgangen fra jeres værelse

Indretningen af dit værelse på Griffen Spahotel

Indretningen af dit værelse på Griffen Spahotel

Tilkøb

Vil du have mere end 2 nætter?
Bornholm byder på mange sjove oplevelser. Måske ønsker du at afslutte 2021, eller starte 2022 med ekstra feriedage på Bornholm?
Du kan tilkøbe ekstra nætter for 1.395,- pr. nat.

Vil du have endnu mere luksus?... Vælg en suite
Inkluderet i dit tilbud er et flot værelse med havudsigt, men du kan også vælge at bo i en af suiter på hotellets øverste etage, hvor havudsigten nærmest er ubeskrivelig flot. Suiterne er indrettet med soveværelse, badeværelse, stor stue med sofaarrangement samt walk-in-closet. Der er havudsigt fra såvel soveværelset som stuen. Hvis du ønsker at bo i suite er totalprisen for 2 personer 7.895,-.

Wellnessbehandlinger
Du kan tilkøbe et væld af forskellige, afslappende wellnessbehandlinger. Besøg Alea Wellness for information og booking. 

Er i 3 personer?
Hvis I er tre personer, kan I bo i en suite på hotellets øverste etage. Suiterne er indrettet med soveværelse, badeværelse, stor stue med sofaarrangement (hvor der laves én opredning) samt walk-in-closet. Der er havudsigt fra såvel soveværelset som stuen. Hvis I er tre personer, som ønsker at bo sammen i en suite er totalprisen inklusive nytårsarrangement til alle tre: 10.495,-

Er I 4 personer?
Hvis I er 4 personer, som rejser i samme bil, får I rabat på pakkeprisen. Totalpris for 4 personer i 2 dobbeltværelser med havudsigt inklusive nytårsarrangement til alle fire: 12.895,-

Corona-Garanti
Bestil dit ophold med Corona-Garanti, som sikrer, at du kan afbestille dit ophold helt frem til din ankomstdag og få din fulde indbetaling refunderet, hvis en af - eller begge disse - hændelser skulle indtræffe:
* Hvis det ikke længere er muligt at rejse via Sverige til/fra Bornholm.
* Hvis der er forbud mod, at restauranter holder åbent på Bornholm.
Prisen er 195,- pr. værelse, hvis du bestiller Corona-Garantien samtidig med din bestilling. Ved efterfølgende bestilling er prisen 295,-

Pakker: 560
Opgradér til en suite og få ekstra plads samt walk in closet

Opgradér til en suite og få ekstra plads samt walk in closet

Hos Alea Wellness kan du tilkøbe lækre wellnessbehandlinger

Hos Alea Wellness kan du tilkøbe lækre wellnessbehandlinger

Spa & Wellness

Dampbadet "Den våde ovn"

Dampbadet "Den våde ovn"

Saunaen "Den tørre ovn"

Saunaen "Den tørre ovn"

Stå under kaskader af vand

Stå under kaskader af vand

Slap af i den store varmtvandspool

Slap af i den store varmtvandspool

Mærk det kolde gys

Mærk det kolde gys

Prøv det udendørs Krystalsø boblebad

Prøv det udendørs Krystalsø boblebad

Den våde ovn
Den våde ovn er en klippehule på Nordbornholm, men i Den Bornholmske Diamantspa er den våde ovn genskabt som en fantastisk sauna, hvor dampen slippes løs gennem små klippetoppe. Mens dampen stiger op, skifter lyset i saunaen langsomt. Først rammer solopgangens gyldne stråler dig. Derefter stiger lysniveauet, indtil at det tones ned ved solnedgang. Lysterapien kombineret med den varme damp giver dig en unik afstressende virkning. Desuden virker damp befriende indefra og lindrer muskelspændinger.

Den tørre ovn
I modsætning til den Den våde ovn, som giver en fugtig varme, skal du opleve den tørre varme i "Den tørre ovn". Den finske træsauna bliver mellem 70 - 80 grader varm. Tør og kraftig varme kombineret med et iskoldt styrtebad giver en skøn oplevelse og sætter gang i kredsløbet.

Randzonen
På midten af Bornholm ligger den fennoskandiske randzone. Engang for millioner af år siden tørnede den ispolerede og hårde granit sammen med den blødere sandsten. Aldersforskellen mellem de to stenarter er 1,2 milliarder år. I klippesaunaen på Den Bornholmske Diamantspa er denne randzone genskabt. En flisestreg i saunaens gulv gør det muligt at stå med en fod i hver tidsalder. En tidsforskel på 1,2 milliarder år giver saunaoplevelsen en ny og ekstra dimension. Randzonen er en kombination af den traditionelle finske sauna og dampbad, men ved lavere temperatur. Saunaen bliver cirka 60 grader varm. 

Kyllingehønen
En speciel og anderledes sauna, som ikke varmer luften op, men derimod omgivelserne. Den infrarøde kabinesauna virker styrkende på kredsløbet da den øger blodgennemstrømningen. 

Kaskader af vand og varmtvandspool
Stil dig foran vandfaldet, træk i rebet og lad kaskader af vand plaske ned over ryg og nakke. Spændinger i nakke og skuldre blødes op, når strømme af lunt vand fosser ned over hals og hoved. I midten af bassinet presser den underjordiske geyser blidt vandet mod dine fødder. Fortsæt videre til de bølgeformede liggebænke i spabadet og nyd stjernehimlen i loftet.

Is & varm damp
Saunavarme udvider blodkar. Derfor opnås størst effekt ved efterfølgende afsvaling i koldt vandt fra vippespanden, et koldt brusebad eller et dyp i koldtvandsbrønden. Mennesket er skabt til at kunne klare betydelige udsving fra hård frost til tropisk hede. I den Bornholmske Diamantspa kan din krop opleve begge dele. I Kneipp-bassinerne veksler vandet mellem 0 grader og tropisk varme. Du kan også massere kroppen med is fra Isfontænen, som drypper frisk is ned i den millioner af år gamle granitskål. Når kroppen skiftevis får varm damp og iskoldt vand, øges immunforsvaret.

Krystalsø boblebad
Nyd et glas champagne i det store, udendørs Krystalsø boblebad med havudsigt, mens solen langsomt går ned i horisonten bag dig. Boblerne fra dysserne i spabadet masserer din krop og får dig til at slappe helt af.

Slap af og tank op
Komfortable møbler indbyder til afslapning både indendørs og udendørs. Turen gennem varmt og koldt vand, damp, is og afspænding har givet krop og sjæl indtryk, der lige skal sætte sig. I spaens selvbetjente bar kan du frit hente frisk frugt, kaffe, the, juice, saft og isvand. Det er muligt at tilkøbe andre drikkevarer samt lune panini.  

Fuldend din spaoplevelse med en behandling
Alea Wellness tager din spaoplevelse til nye højder og forkæler din krop med massage, ansigtsbehandlinger, verdens ritualer og meget mere. Prøv fx en tyrkisk hamam på verdens eneste rokkelige granitmassagebænk, der er en genskabelse af rokkestenen fra Paradisbakkerne. Læs om behandlingerne og bestil tid her.

Pakker: 560
Fuldend din spaoplevelse med en behandling

Fuldend din spaoplevelse med en behandling

Slå dig ned i en af spaens mange liggestole

Slå dig ned i en af spaens mange liggestole

Nyd et afslappende fodbad

Nyd et afslappende fodbad

Praktisk info

Betaling
Efter bestilling vil du modtage en forhåndsbekræftelse pr. mail. Først når du modtager din endelige bekræftelse skal du betale 25 % af beløbet senest 10 dage efter. Restbeløbet beder vi dig indbetale senest 45 dage inden ankomst.

Hvis der er mindre end 45 dage før din ankomst beder vi dig at indbetale hele beløbet dagen efter, at du har modtaget din endelige bekræftelse. 

Afbestilling
Du kan afbestille dit ophold senest 45 dage før ankomst uden omkostninger. Såfremt du allerede har betalt for dit ophold, helt- eller delvist, vil refunderingen blive fratrukket et administrationsfradrag på 10 % af opholdets pris (dog minimum DKK 700,-).

Fly- & færgebilletter
Du kan frit vælge færgeafgange. Angiv blot dit ønske i kommentarfeltet under bestillingen.

Ønsker du senere hen at ændre dine rejsetider, kan du ændre billetten omkostningsfrit seneste 45 dage før afrejse ved at ringe til +45 56958566

Check-in
Du kan komme ind i værelset fra klokken 15:00 på ankomstdagen.

Check-out
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade dit værelse klokken 11:00.

Morgenmadsbuffet
Buffeten er til rådighed alle ugens dage kl. 06:30 - 10:30.

Parkering
Du kan parkere gratis på hotellets private parkeringsplads. Hvis du har el-bil, er der særlige parkeringspladser med ladestandere til el-biler.

Åbningstider for Spa

Mandag - Fredag 07:00 - 10:00 &
  15:00 - 21:00
Lørdag - Søndag 07:00 - 11:00 & 
  11:30 - 20:00

 

Læs mere om Griffen Spahotel her: Godt at vide

Pakker: 560