Mors Dag

Invitér mor med til en ganske særlig aften, når der den 12. maj 2024 bliver serveret en lækker morsdag-menu. Læn dig tilbage og nyd en lækker menu kreeret af vores dygtige kokke, mens I får snakket om løst og fast, og kommer endnu tættere på hinanden. 

Mors dag menu:

Forret: Hvide og grønne asparges - rejer - krydderurter - sauce Mousseline

Hovedret: Helleflynder - bønner - piment - tomat - kartofler - sauce Choron

Dessert: Rabarber - havregrynscrumble - vaniljecreme - rabarbersorbet

Totalpris for menu: 545,- pr. person
Vinmenu: 250 pr. person
Kun mod forudbestilling

Bestil dit bord til mors dag nu:

Telefon - 56 90 44 44
Mail - book@bornholmhotels.dk

Forkæl mor med spa eller wellnessbehandling 

Skal mor forkæles ekstra meget? Så inviter hende med en tur i spaen eller giv hende en lækker wellnessbehandling. Griffens Spa er en verden af velvære og afslapning som din mor med garanti vil elske. 

Åbningstid: Spaen har åbent fra 08:00 - 20:00.
Spaentré: 3 timers spa for 350,- pr. person. Med i prisen følger altid badekåbe, slippers, håndklæder samt alt det frugt, kaffe, the, juice og saft du kan spise og drikke.

Husk at bestille spatid og behandling
For at sikre dig den mest berigende og afslappende oplevelse i spaen, skal du booke en spatid. Ved at reservere tid til spaen, garanterer vi ikke blot din plads på det ønskede tidspunkt, men også at din oplevelse bliver så behagelig som mulig. Du skal være mindst 16 år for at kunne få adgang til spaen. Du kan booke behandling online her.

Oplevelser i spaen

Dampbad
Et varmt dampbad fremmer blodcirkulationen, lindrer smerter og mindsker betændelsestilstande. Mens dampen stiger op, skifter lyset i saunaen langsomt, og efterligner en solopgang med gyldne stråler, før lysniveauet stiger og til sidst tones ned som ved en solnedgang. Lysterapien kombineret med den varme damp giver en unik afstressende virkning, mens dampen virker befriende indefra og lindrer muskelspændinger. 

Finsk træsauna
For en modsat oplevelse byder denne finske træsauna på tør og kraftig varme, der når mellem 70 og 80 grader. Kombinationen af den tørre varme efterfulgt af et koldt styrtebad giver en forfriskende oplevelse, der sætter gang i kredsløbet.

Biosauna
Biosaunaen er en blanding af en traditionel finsk sauna og dampbad, men ved en lavere temperatur for en behagelig varme. Saunaen opretholder en temperatur på cirka 60 grader, der tilbyder en unik form for afslapning og velvære.

Infarød sauna
Denne specielle sauna tilbyder en unik form for varme, hvor det ikke er luften, der opvarmes, men derimod omgivelserne. Den bruger infrarød teknologi til at skabe en nænsom og beroligende varme, der omslutter dig. Denne saunaoplevelse er ikke kun afslappende, men også gavnlig for kredsløbet, da den øger blodgennemstrømningen. Denne infrarøde kabinesauna tilbyder en anderledes og forfriskende måde at opleve velvære på.

Kaskader af vand & varmtvandspool
Stil dig foran vandfaldet, træk i rebet og lad kaskader af vand plaske ned over ryg og nakke. Spændinger i nakke og skuldre blødes op, når strømme af lunt vand fosser ned over hals og hoved. I midten af bassinet presser den underjordiske geyser blidt vandet mod dine fødder. Fortsæt videre til de bølgeformede liggebænke i spabadet, og slap af, mens du nyder stjernehimlen i loftet.

Is og varm damp
Mennesket er skabt til at kunne klare betydelige udsving fra hård frost til tropisk hede. I spaen kan din krop opleve begge dele. I Kneipp-bassinerne veksler vandet mellem 0 grader og tropisk varme. Du kan også massere kroppen med is fra isfontænen. Når kroppen skiftevis får varm damp og koldt vand, øges dit immunforsvar. Efter en varmetur i saunaerne bliver dine blodkar udvidet. Derfor opnås størst effekt ved efterfølgende afsvaling i koldt vand fra vippespanden, et koldt brusebad eller et dyp i koldtvandsbrønden. 

Udendørs jacuzzi
Nyd et glas champagne i det store, udendørs jacuzzi med havudsigt, mens solen langsomt går ned i horisonten bag dig. Boblerne fra dysserne i spabadet masserer din krop og får dig til at slappe helt af.

Slap af og tank op
Komfortable møbler indbyder til afslapning både indendørs og udendørs. Turen gennem varmt og koldt vand, damp, is og afspænding giver din krop og sjæl skønne indtryk. I spaens selvbetjente bar kan du gratis hente frisk frugt, kaffe, the, juice, saft og isvand. 

Fuldend din spaoplevelse med en behandling
Du kan tilkøbe forskellige, afslappende behandlinger i hotellets wellnessafdeling. Find ud af mere her

Spapakke

  • Når du besøger spaen som ikke-overnattende gæst, får du udleveret en spapakke i receptionen. 
  • Der er altid isvand, kaffe, the, juice, saft og frisk frugt ad libitum til din rådighed i spaen.
  • Husk at medbringe eget badetøj.