Møder

Møder

De bedste ideer kommer til verden, når I bliver taget ud af hverdagens rutiner. Nye rammer og nye input giver grobund til nye ideer. Bornholm er tæt på, men alligevel langt væk. Med flyet kommer I fra København til Bornholm på blot 35 minutter, men jeres tanker kommer på langfart. 

Receptionist Charlotte Villaume
Receptionist Charlotte Villaume
info@greensolutionhouse.dk
56 95 19 13

Få nye ideer på Green Solution House

Kronprins Frederik har også haft det sjovt på Green Solution House

Gå en tur langs stranden efter jeres møde

Afslut jeres møde med et glas bobler på terrassen

Vil du have bedre møder?

Mere ilt
Du har sikkert oplevet, at luften er blevet tung i et mødelokale. Koncentrationen falder - og dit møde bliver ikke effektivt. På Hotel GSH er det anderledes. Tæpper, gardiner og planter renser luften for støvpartikler. Luftudskiftningen er lydløs, men ekstremt effektiv. Det giver mere ilt til hjernen, så du og dine mødedeltagere kan holde koncentrationen under hele mødet - og dermed får du bedre møde. 

Mere dagslys
Vinduerne på Hotel GSH er specialudviklet af Velux til at skabe maksimalt dagslys i lokalerne. Dagslys gør mennesker mere glade og positive. Derfor får du mere positiv energi ind i dine møder på Hotel GSH end andre steder.

Bedre teknik
Hotel GSH har nogle af Nordens mest moderne møde- og konferencefaciliteter. Lys og lyd fungerer optimalt. Du skal ikke tænke på besværlige stik og ledninger. Alt fungerer enkelt og nemt - og din kontaktperson er hele tiden i nærheden, så du kan få hjælp til alt, hvis du har spørgsmål.

Mere miljørigtigt
Hotel GSH er ekstremt grønt og bæredygtigt - blandt andet er det derfor, at hotellet har fået EU's miljøpris. Når du holder dit møde på Hotel GSH, viser du over for dine kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere, at du er en moderne virksomhed, som tænker på miljøet.  

Lækker mad
Sammen med dig aftaler vi, hvilken forplejning som I ønsker undervejs i mødet. Kaffe, frugt, kager eller? Til frokost og aftensmad serverer vi lækkerier for jer efter jeres dine ønsker.

Skønne omgivelser
Hotel GSH ligger lige ved skov og strand. Send dine mødedeltagere på en walk-and-talk til stranden. Stik tæerne i det varme sand. Kig udover havet. Få ny inspiration. - Og hvis du ønsker det, har vi et bredt netværk af samarbejdspartnere, som tilbyder et væld af spændende teambuildingøvelser.

Cathrine hjælper dig
Ring 56 95 19 13 til eventchef Eventchef Cathrine Ingildsen, så hjælper hun dig med at skabe de optimale rammer for dit møde. Du er også meget velkommen til at maile conference@bornholmhotels.dk

Eventansvarlig Cathrine Ingildsen.
Eventansvarlig Cathrine Ingildsen.
conference@bornholmhotels.dk
56 95 19 13