I området

I området

Griffen Spa Hotel ligger tæt på Erichsens Gaard i Rønnes gamle bydel

Der er mange hyggelige bindingsværkshuse i Rønnes gamle bydel

Indsejlingen til Nørrekås Lystbådehavn med Griffen Spa Hotel i baggrunden

Rønnes gamle bydel med de krogede gader

Stranden ved Griffen Spa Hotel

Griffen Spa Hotel i Rønne - Bornholms hovedstad
Griffen Spa Hotel er skønt beliggende lige ved havet - og tæt på den gamle bydel i Rønne. Hvis du har valgt et værelse med havudsigt, kan du se lystbådene sejle ind og ud af Rønne Lystbådehavn næsten lige foran dine vinduer.

Har du lyst til at bade? Så ligger den lille hyggelige Nørrekås Strand blot 300 meter væk langs strandpromenaden. 

Tag på sightseeing i Rønne
Med isvaflen i hånden kan du gå videre op ad de små krogede gader i Rønnes gamle bydel. Her ligger de smukkeste bindingsværkshuse og store købmandsgårde, som vidner om en tid, hvor Rønne var hjemsted for mange velhavende skibsredere. Og hvis du vil spole tiden tilbage til dengang, så besøg Erichsens Gaard, der er et levende museum, hvor du ser, hvordan et velhaverhjem så ud i 1850'erne. Erichsens Gaard står fuldstændig som dengang, hvor blandt andet digteren og maleren Holger Drachmann samt maleren Kristian Zahrtmann havde deres daglige gang i huset.

Sjove butikker og skøn atmosfære på Torvet
Erichsens Gaard ligger tæt på Rønne Torv, hvor der er sjove butikker, cafeer og en skøn atmosfære. Sæt dig på en cafe og nyd torvelivet - eller gå videre på opdagelse i Rønne, som er Bornholms hovedstad. I den gamle del af Rønne finder du også Rønne Theater, hvor dele af bygningen er opført i 1789, og dermed er Rønne Theater Danmarks ældste teaterbygning. I løbet af året er der mange sjove og interessante forestillinger. Hvis du er til andre kulturelle oplevelser, så byder Rønnes "Musikhuzet" næsten hver weekend på koncerter eller stand-up shows med danske topnavne.

Danmarks næststørste krydstogshavn
Fortsæt tilbage til havnen, hvor det myldrer med liv - særligt på de dage, hvor de store krydstogtsskibe lægger til i Rønne Havn og bringer gæster fra hele verden til Bornholm. Rønne er Danmarks næststørste krydstogtshavn og i disse år bliver havnen udvidet, således at der kommer endnu flere krydstogtsskibe på besøg. Ved havnen ligger også den smukke Sct. Nicolai Kirke, som bestemt er et besøg værd, hvis du kan lide arkitektur.

Fra havnen drejer du tilbage mod Griffen Spa Hotel...og du kan i stedet for at gå langs strandpromenaden - gå ad de små krogede gader tilbage til hotellet.

Rønne skal du vælge, fordi...
Rønne er byen, hvor du skal holde din ferie, hvis du ønsker at bo centralt i Bornholms hovedstad - og tæt på alle de ting, som gør en ferie på Bornholm til noget særligt. Griffen Spa Hotel har en perfekt beliggenhed i Rønne - og hvis du vil ud at se på de andre smukke dele af Bornholm, så er det nemt at komme fra Griffen og ud på kystvejen, hvor vejene til resten af Bornholm starter. Såfremt du ikke har bil med, så ligger Griffen Spa Hotel tæt på det busstoppested, hvor alle busser til/fra resten af Bornholm starter og stopper.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie på Griffen Spa Hotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm. Fandt du ikke hvad du søgte? Læs mere om overnatning på Bornholm.

Bestil her

Ankomst
Afrejse