Spa

Spa

Tryk på knappen herunder og bestil behandling. Se listen over behandlinger ved at klikke på dette link: Behandlinger

Stop tiden - Nyd livet
Her er ingen ure. Ingen hastende mails. Ingen bimlende telefoner. Den Bornholmske Diamantspa på Griffen Spa Hotel i Rønne er en helt anden verden. En verden af afslapning, velvære og ro.

Vælg mellem saunaer, iskolde spabade, varme spabade og salt spabade. Alt er designet for at give din krop afslapning og forbedre dit kredsløb. Entreen til Den Bornholmske Diamantspa er gratis, når du bor på Griffen Spa Hotel. Hvis du ikke bor på hotellet, har du mulighed for at købe entre for DKK 250,- pr. person. Bemærk, at du skal være mindst 16 år for at kunne få adgang til Den Bornholmske Diamantspa.

Åbningstider  

OBS: Spaen er lukket fra den 21. oktober til og med 23. oktober pga. renovering

Mandag - Fredag  15:00 - 21:00                
Lørdag  11:30 - 20:00 
Søndag  11:30 - 20:00

For vores boende gæster er der ligeledes åbent fra 07.00-10.00 på hverdage og i weekenden fra 07.00-11.00.

Pris for entre til Den Bornholmske Diamantspa
* Overnattende gæster på Griffen Spa Hotel har gratis adgang til Den Bornholmske Diamantspa
* Hvis du ikke overnatter på Griffen Spa Hotel, kan du købe entre for 250,- pr. person

Ønsker du at benytte vores spa ofte, er det måske interessant for dig at købe et månedskort eller et klippekort:
* Månedskort kr. 750,-. Kortet er personligt og giver dig adgang til vores dejlige spa, så ofte du ønsker det indenfor en måned. Hvis du ønsker at besøge spaen en lørdag, søndag eller på helligdage, vil der være et tillæg på kr. 50,- pr. adgang.
* Klippekort kr. 995,-. Klippekortet giver dig 5 besøg i spaen. Du kan komme alle ugens dage uden tillæg.

Bestilling af behandlinger
Hvis du ønsker spa-behandlinger, beder vi dig maile dine ønsker til hotellets wellnessafdeling på info@aleawellness.dk - du er også velkommen til at ringe til Welllnessafdelingens leder Alea Byder på 42 36 88 83. Læg en besked, hvis alle medarbejdere er optaget af behandlinger - så bliver du kontaktet snarest muligt efter dit opkald.

Gavekort
Forkæl dine venner og bekendte med et gavekort til Den Bornholmske Diamantspa. Kig forbi hotellet eller mail til os på griffen@bornholmhotels.dk.

Den våde ovn
Den våde ovn er en klippehule på Nordbornholm, men i Den Bornholmske Diamantspa er den våde ovn genskabt som en fantastisk sauna, hvor dampen slippes løs gennem små klippetoppe. Mens dampen stiger op, skifter lyset i saunaen langsomt. Først rammer solopgangens gyldne stråler dig. Derefter stiger lysniveauet, indtil at det tones ned ved solnedgang. Lysterapien kombineret med den varme damp giver dig en unik afstressende virkning.

Den tørre ovn
I modsætning til den Den Våde Ovn, som giver en fugtig varme, skal du opleve den tørre varme i "Den Tørre Ovn". Tør og kraftig varme kombineret med dufte og lyde giver en skøn oplevelse...specielt når den afsluttes med et iskoldt styrtebad.

Kaskader af vand
Stil dig foran vandfaldet. Træk i rebet og lad kaskader af vand plaske ned over ryg og nakke. Spændinger i nakke og skuldre blødes op, når strømme af lunt vand fosser ned over hals og hoved. Fortsæt videre til de bølgeformede liggebænke i spabadet. Nyd stjernehimlen i loftet. Den underjordiske geyser presser blidt vandet mod dine fødder. Massagen breder sig til hele din krop. Mærk følelsen af afslapning og velvære.

Is og varm damp
Mennesket er skabt til at kunne klare betydelige udsving fra hård frost til tropisk hede. I den Bornholmske Diamantspa kan din krop opleve begge dele. Når kroppen skiftevis får varm damp og iskoldt vand, øges immunforsvaret. Kredsløbet nyder at blive sat i sving. I Kneipp-bassinerne veksler vandet mellem 0 grader og tropisk varme. Eller massér kroppen med is fra Isfontænen, som drypper frisk is ned i den millioner af år gamle granitskål. En forunderlig oplevelse!

Randzonen
På midten af Bornholm ligger den fenoskandiske randzone. Engang for millioner af år siden tørnede den ispolerede og hårde granit sammen med den blødere sandsten. Aldersforskellen mellem de to stenarter er 1,2 milliarder år. I klippesaunaen på Den Bornholmske Diamantspa er denne randzone genskabt. En flisestreg i saunaens gulv gør det muligt at stå med en fod i hver tidsalder. En tidsforskel på 1,2 milliarder år giver saunaoplevelsen en ny og ekstra dimension.

Krystalsø boblebad
Nyd et glas champagne i det store Krystalsø boblebad, mens solen langsomt går ned i horisonten bag dig. Boblerne kærtegner din krop og får dig til at slappe helt af.

Rokkestenen
Bornholm er kendt for sine rokkestene; store granitblokke som naturen har placeret på en sådan måde, at de kan rokkes med blot en let berøring. I Den Bornholmske Diamantspa findes rokkestenen som en vældig granitskive, der rokker, mens du får massage. Det er den eneste rokkelige granitmassagebænk i Verden. Vi kan varmt anbefale oplevelsen. Specielt er hamam-massage med marokkansk sort sæbe en helt særlig oplevelse. 

Blåskinsdalens varme hænder
Blåskinsdalen er en "hemmelig" dal på Bornholm. Engang valfartede Bornholms befolkning for at opleve den magiske skønhed i dalen, men med tiden blev den næsten glemt. Hvis du også har lyst til at "magisk skønhed" byder Den Bornholmske Diamantspa dig velkommen i vores version af Blåskinsdalen. Med sten, mudder fra Det Døde Hav samt 100 % naturlig massageolie bliver din krops balance stimuleret. Prøv eksempelvis: Hotstone-massage, luksuriøs mudderindpakning, kropspeeling, ansigtsbehandling, fod detox eller hamam-massage på Kyllingehønen. Kyllingehønen er en enorm vandreblok af granit, der i istiden kom til Bornholm fra Sverige. I Den Bornholmske Diamantspa er Kyllingehønen genskabt som en kabine, der med varmestråler kan smelte kroppens fedtposer væk. 

 

Bestilling
Bestil din ferie på Griffen Spa Hotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm. Fandt du ikke hvad du søgte? Læs mere om overnatning på Bornholm.