Restaurant

Baren på Griffen Spa Hotel i Rønne

Kokkene på Griffen Spa Hotel er eksperter i lækre forretter

Velsmagende hovedretter på Griffen Spa Hotel

Nyd et glas bobler på terrassen

Er det maden eller udsigten, som er bedst?
Det kan være svært at afgøre, om det er havudsigten eller maden, som er bedst på Griffen Spa Hotel i Rønne. Hotellets restaurant, G's køkken, vender mod vest, så ved aftentid går solen ned i vandet lige foran dig. Himlen og havet bliver farvet i de mest fantastiske farver. Dét feriebillede vil du huske med et smil på læben i mange år. Udsigten fra restauranten på Griffen Spa Hotel er kåret som en af Bornholms 10 bedste udsigter.

Men den smukke solnedgang bliver måske overtrumfet af lækkerierne fra chefkok Claus Seest Dam. Claus har i mange år været blandt Bornholms topkokke - og han har på forunderligvis formået at forny sig hele tiden samtidig med, at han mestrer det klassiske køkken til perfektion. Mange af kokkene på Bornholms andre gode restauranter er oplært af Claus, men på Griffen Spa Hotel får du chancen for at møde mesteren selv - og hans dygtige kokketeam.

Terrassen på Griffen Spa Hotel er også skøn. Måske kan det friste med en drink-before-dinner eller et glas bobler? I sommerperioden kan du selvfølgelig også vælge at spise på terrassen.

Åbningstider
Brunch (til og med den 21. april:)
Lørdag og søndag 9:00 – 12:00
Bestilles senest dagen før inden kl. 12:00 
Pris pr. person kr. 225,-. Børn under 12 år halv pris)

Frokost: Lørdag og søndag 12:00 - 15:00

Á la carte: Alle ugens dage 17:00 - 21:30
* I perioden 1. juli -  15. august er åbningstiden 17:00 - 22:00

Bestil dit bord nu
Griffen Spa Hotel i Rønne har mange glade gæster – og derfor er det nødvendigt, at du bestiller bord på forhånd.  Ring 56 90 42 44 og bestil dit bord nu.
*For brunch bestilles bord inden kl. 12:00 dagen før.

Menukort
Se menukortet for Griffen Spa Hotel her:

Menukort - frokost Menukort - aften Vinkort