Området

Området

Erichsens Gård i Rønne ligger også i den gamle bydel af Rønne

Skibs- og Havnesmedien ved Rønne Havn

Indsejlingen til Nørrekås Lystbådehavn med Griffen Spa Hotel i baggrunden

Bornholms hovedstad

Griffen Spa Hotel er beliggende ved den gamle del af Rønne, hvor du finder de berømte bornholmske bindingsværkshuse. Hotellet ligger få meter fra havet. Fra dit værelse kan du se lystbådene glide ind og ud af den nærliggende lystbådehavn Nørrekås.

Ved Nørrekås finder du også en lille hyggelig sandstrand - samt ikke mindst et fantastisk ishus med hjemmelavet is. Det kan nemt blive en vane at tage en aftentur forbi ishuset...

Den "store" færgehavn ligger også i gå-afstand fra Griffen Spa Hotel, så hvis du ankommer med færgen til Bornholm, kan du nemt gå langs kystvejen hen til hotellet. - Og har du behov for bus til resten af Bornholm, så ligger Griffen Spa Hotel tæt på det busstoppested, hvor alle busser til/fra resten af Bornholm starter og stopper.

Handelscentrum i mange hundrede år
Rønne har i mange hundrede været centrum for Bornholms handelsliv - særligt omkring Torvet i Rønne syder det af liv med cafeer og sjove butikker. I 1800-tallet var Rønne hjemsted for mange velhavende skibsredere, der drev handel med hele verden. Det har sat sit præg på den gamle del af Rønne i form af flotte købmandsgårde. En af købmandsgårdene, Erichsens Gaard, er i dag omdannet til et levende museum, så du kan se, hvordan livet var i det finere borgerskab 1800-tallet.

I den gamle del af Rønne finder du også Rønne Theater, som er Danmarks ældste teaterbygning. I løbet af året er der mange sjove og interessante forestillinger.

Rønne er byen, hvor du skal holde din ferie, hvis du ønsker at bo centralt i Bornholms hovedstad - og tæt på alle de ting, som gør en ferie på Bornholm til noget særligt.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie på Griffen Spa Hotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm. Fandt du ikke hvad du søgte? Læs mere om overnatning på Bornholm.