Info

Adresse
Griffen Spa Hotel
Ndr. Kystvej 34
3700 Rønne
Telefon-reception: 56 90 42 44
Telefon-booking: 56 95 85 66

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade værelset kl. 11:00. Der kan være mulighed for at forlænge tidspunktet lidt. I kan høre nærmere herom i receptionen.

Ankomstdage
I kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er altså ingen faste ankomstdage, og I behøver som udgangsunkt ikke at leje for hele uger. Det giver jer mulighed for at sammensætte ferien helt efter jeres valg, ligesom I kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Ankomsttidspunkt
I kan komme ind i værelset fra kl. 14:00 på ankomstdagen. Såfremt I ønsker at have værelset tidligere, er I velkomne til at informere os om det i forbindelse med bestillingen. Så vil vi gøre vores yderste for at opfylde jeres ønske.

Elevator
Der er adgang med elevator til såvel værelser som spa-område.

Køleskab
Værelsestypen "Dobbeltværelse med havudsigt" og "Suiter med havudsigt" har køleskab.

Internet
Der er gratis trådløst internetadgang på alle værelser. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Restaurant
Åbningstider

* Á la carte: Alle ugens dage 17:00 - 21:30

Morgenmad
Et af Bornholms bedste morgenborde er til jeres rådighed fra kl. 06:30 til kl. 10:00.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Griffen Spa Hotel. Receptionen er bemandet hele døgnet.

P-Plads
I lighed med alle vores øvrige feriesteder tilbyder Griffen Spa Hotel naturligvis gratis parkering.

Telefonnumre
Har I spørgsmål, er I altid velkomne til at ringe til os: 5695 8566.

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm. Fandt du ikke hvad du søgte? Læs mere om overnatning på Bornholm.