Hotel

Hotel

Dobbeltværelse med havudsigt på Griffen Spa Hotel

Griffen Spa Hotel byder dig velkommen til et flot spaområde

Ansigtsbehandling på Griffen Spa Hotel

Griffen Spa Hotel ligger tæt på en lille hyggelig strand

Et eventyr venter dig
I eventyrets verden vogter fabeldyret Griffen over værdifulde skatte. Griffen Spa Hotel er derfor et meget passende navn for det skønne hotel, som ligger i 1. række til vandet ved Rønnes lystbådehavn.

I 2017/2018 gennemgik hotellet en totalrenovering. Indretningen af hotellet er designet af Pernille Bülow, som også er kendt for sit glas- og smykkedesign. Glæd dig til flotte værelser, hvor du kan vælge mellem værelser til landsiden eller værelser med en fantastisk havudsigt. Værelserne er beliggende i stueplan, 1. eller 2. etage. Der er elevator til 1. og 2. etage.

Bliv forkælet i spaen
Som gæst på Griffen Spa Hotel har du gratis adgang til et af Nordens flotteste spaområder: Den Bornholmske Diamant Spa, som ligger i hotellets nedre etage. Fra urtiden af er vi mennesker skabt til at kunne klare såvel hård frost som tropisk hede. I Diamantspaen kommer du til at prøve begge dele. Når du skiftevis får varm damp og iskoldt vand, bliver dit immunforsvar forstærket, og dit kredsløbet vil elske at blive sat i sving. I Kneipp-bassinerne veksler vandet mellem 0 grader og tropisk varme. Eller prøv at massere kroppen med is fra Isfontænen. Isfontænen drypper frisk is ned i den millioner af år gamle granitskål. En forunderlig oplevelse! Bemærk at gæster skal være mindst 16 år for at få adgang til spaen. Læs mere om spaen her ved at trykke her.

Claus Seest Dam laver lækkerier til dig
Chefkokken på Griffen Spa Hotel, Claus Seest Dam, er en legendarisk person i den bornholmske køkkenverden - og han har vundet et hav priser gennem årene. Mange af kokkene på Bornholms øvrige toprestauranter er oplært af Claus, men på Griffen Spa Hotel kan du møde mesteren selv. Menukortet er en blanding af det danske og franske køkken med et tvist "Claus Seest Dam", som gør maden til noget særligt. Sæt dig godt til rette i hotellets restaurant og nyd lækkerierne, mens solen langsom går ned i horisonten foran dig. Udsigten fra restauranten er kåret som en af Bornholms 10-bedste udsigter. 

Perfekt beliggenhed tæt ved vandet og centrum
Griffen Spa Hotel ligger ved Rønnes lystbådehavn - tæt på den gamle bydel og Torvet i Rønne, hvor det summer af liv. 200 meter fra hotellet finder du den lille, men hyggelig sandstrand, Nørrekås, hvor der er gode bademuligheder. Griffen Spa Hotel er uden tvivl et af Bornholms bedst beliggende hoteller.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdag i bestillingboksen til venstre. Du kan også maile info@teambornholm.dk - eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gode råd til skønne feriedage på Bornholm. Vi sørger også gerne for at bestille dine færgebilletter til en fordelagtig pris. Fandt du ikke hvad du søgte? Læs mere om overnatning på Bornholm.

Se placering på kort