Events

Events

Den "hemmelige" vinkælder på Fredensborg Badehotel

Vi hjælper dig gerne med dit event

Nyd et glas bobler foran hotellet

En tur i den hemmelige vinkælder? Afslapning i spaen? Eller?
Vil du forkæle dine venner, kunder eller medarbejdere? Så hjælper vi dig med at skabe et sjovt arrangement, som du og dine gæster vil huske med et smil på læben i mange år efter.

Vi sammensætter programmet efter dine ønsker. Er I et lille eksklusivt selskab, som vil besøge den hemmelige vinkælder på Fredensborg Badehotel? Skal du lancere et nyt produkt, som kræver en stor scene, lyd- og lysshow, så er Green Solution House det rette for dig. Eller ønsker I forkælelse i spa- og wellnessafdelingen på Griffen Spa Hotel?

Fortæl os dine ønsker, så sørger vi for, at du har smil på læberne både før, under og efter din event:

Smilet - Før
Hvad enten du skal holde en reception eller et kunde- eller medarbejderarrangement, så bruger vi vores mange årige erfaring til at spørge ind til dine ønsker - og ud fra det sammensætte det bedst mulige arrangement for dig. Du kan føle dig tryg og glæde dig til et godt arrangement...med et smil på læben.

Smilet - Under
På selve arrangementsdagen sørger vi for, at praktikken fungerer optimalt. Det giver dig ro til at være vært og hygge dig med dine gæster...med et smil på læben.

Smilet - Efter
Efter arrangementet kan du med smil på læben høre dine gæsters ros for det gode arrangement.

Hvad koster det?
Vi sammensætter din event efter dine ønsker - og vi kan lave det i alle prisklasser. Fælles for alle events er, at du får kvalitet, tryghed og et smil på læben.

Ring til Cathrine nu
Eventansvarlig Cathrine Ingildsen sammensætter din event sammen med dig. Ring til Cathrine på 56 95 19 13 eller mail conference@bornholmhotels.dkFandt du ikke hvad du søgte? Læs mere om overnatning på Bornholm.

Eventansvarlig Cathrine Ingildsen.
Eventansvarlig Cathrine Ingildsen.
conference@bornholmhotels.dk
56 95 19 13