Fisken – Den Store Fiskebuffet

Fisken – Den Store Fiskebuffet

Kom og deltag i øens berømte Store Fiskebuffet. Dette i sandhed imponerende overflødighedshorn af fiskeretter, er en solid favorit hos både lokale og hotellets gæster. Prøv en bred række af fiskeretter, lige fra sild til østers og krabber.

Vi anbefaler bordbestilling!
Adresse: Radisson Blu Fredensborg Hotel, Strandvejen 116, 3700 Rønne Reservation: Ring +45 5690 4444, eller skriv en e-mail til 
fredensborg@bornholmhotels.dk

Afhængig af dagens friske råvarer kan vores fiskebuffet indeholde:

Kolde retter:
6-8 slags sild, æg & tomat. Røget fisk, bl.a. laks, ørred, ål, hellefisk, torsk, sild og rejer. Tun- & laksecarpaccio. Citron- & appelsinmarineret laks. Saltet laks & gravad laks. Marinerede blåmuslinger. Østers naturel.
Hele Grønlandske rejer. Kogte krebs. Krabbeklør. Jomfruhummer. 

Varme retter:
3 slags fiske- & skaldyrssupper. Rødfisk. Multe. Havkat. Rødtunge. Ål. Ørred. Laks. Helleflynder. Torsk. Grønmuslinger. Havtaske. Kammuslinger. Scampi.

Ostebord og desserter:
Ostebord med udenlandske, danske samt bornholmske oste. Dessertbuffet med frugttærte, hjemmelavet is, kager og frugt.

Ret til ændringer forbeholdes

Priser
Kr. 395,- pr. person    
Kr. 135,- pr. barn under 12 år

Den Store Fiskebuffet 2016 kl. 18.00 – 20.30 

 


August

Torsdage / fredage den 4., 5., 11., 12., 18. og 25. august

September

Torsdage den 1., 8., 15., 22. og 29. september

Oktober

Torsdage den 6., 13. og 20. oktober 

November

Torsdag den 3. november

December

Torsdag den 29. december

-