Restaurant Victoria

Inspireret af Bornholms Regionale Madkultur & det nordiske køkken

Vores mål er, at vi vil serverer mad med identitet. Det kan vi gøre, når vi ved hvor råvarerne kommer fra. Vi kender vækstbetingelserne, og i mange tilfælde kender vi producenten. Den mad vi serverer, kan vi spore fra producent helt frem til tallerkenen. Det er en behagelig tanke, noget vi føler stærkt for, og som er et faktum, vi er meget stolte af.

Åbent – hver dag kl. 17.00 – 21.30 - Bestil gerne bord +45 5690 4244 - vi glæder os til at se jer. 

Solnedgangsmenu - Spørg venligst tjeneren

3 retter    kr. 370,-
4 retter    kr. 420,-
5 retter    kr. 470,-

Griffens bræt - Forret-Hovedret-Dessert i en servering

Kr. 135,-

Alle retter er af forret/mellemret størrelse. Køkkenet anbefaler 3 retter til den lille sult, og 4-6 retter til dem der vil lidt mere.

Rejer – Grønne asparges - Mayonnaise

Rejer med dampede, stegte og crudité af grønne asparges, mayonnaise lavet på

bornholmsk rapsolie, kørvel vinaigrette og maltjord

120,-

 

 

Dampet skærising – Syrnet fløde - Agurk

Dampet skærising med syrnet fløde, agurk og dildsne

120,-

 

  

Stegt kammusling – Jordskokker – Brunet smør

Stegte kammuslinger, med jordskokke som puré, friteret og crudité, og brunet

smør

120,-

 



Pighvar med toast – Blød og sprød broccoli – Pighvar fumé

Pighvar med toastbrød, broccolipuré og crudité og

en pighvar fumé

120,-

 

Sprød kylling – Løg – Bouillon

Friteret kylling, stegt løg, syltede løg, løg- og æblepuré og hønse/løg bouillon

 

120,-



 

Sprød gris – Blomkål – Løvstikkefløde

Sprødstegt svinebryst (Bornholmergris) blomkål som brændt, puré og crudité,

syltet glaskål og løvstikkefløde

120,-

 

 

Muld af okse – Salte kartofler – Peberrod

Sprængt oksebryst som muld og et glaseret stykke, salte kartofler, peberrodsmayonnaise

120,-

 

 

 

Kalvekæbe – Gulerod - Ræddike

Braiseret kalvekæbe af bornholmsk kalv, med glaserede gulerødder, gulerodspuré

og rå ræddike.

120,-

 

Desserter & oste 

Rabarber – Lakrids

Rabarberstykker, broken gel, sprød marengs, lakridskage og piratos is

 

 

100,-

 

Cheesecake på ny

Fuldkornskage med skovmærke, skovmærkegelé og is på

friskost med citron

 

100,-

 

Chokolade – Peanuts - Havtorn

Chokoladebar, tørret peanutskage, peanuts is og havtorn

 

100,-

 

Nordiske oste med palæo brød og kompot

100,-

 

Se vore vinkort her

Morgen buffet

Buffeten på Griffen Spa Hotel er stor nok til at stille både mavens og øjets sult. Vil I gerne have…

Læs mere

Går I med festtanker?

Så er Griffen Spa Hotel. Stor og små selskaber modtages året rundt og vi søger gerne for det hele. …

Læs mere
-