Konferencer og Møder

Bornholm - så nær og dog så langt væk fra hverdagen, så alle i jeres gruppe kan holde fokus og forenes om jeres fælles målsætning. Hvis jeres arrangement har brug for en stor dosis inspiration, vil Bornholm kunne levere. Motiver kollegaerne med et program, der er pakket med adrenalinfyldt spænding. Lad dine deltagere blive betaget af havudsigten. Forkæl dine gæster med forførende mad og spaoplevelser.
Gør jeres arrangement til noget der huskes, ved at tage jeres gæster til disse smukke omgivelser. Griffen Spa Hotel konferencefaciliteter i international standard, betagende havudsigt og det nordisk inspirerede køkken, er de perfekte rammer til at lade deltagerne forblive fokuserede under hele deres ophold. Hotellet byder på 9 mødelokaler (heraf 5 med havudsigt), så slip fantasien løs og udforsk mulighederne! Vores arrangements arrangører vil være klar med hjælp hele vejen.

Hurtigt overblik
Antal værelser og suiter: 140 dobbeltværelser, 2 suiter
Antal sengepladser: 284
Antal mødelokaler: 9
Maximal konference kapacitet: 350 deltagere
Gratis Wi-Fi
Standard audio/visuelle løsninger
Innovative, lokalt inspirerede menuer
Spa og wellness: 1.000m2

Kontakt os, hvis I ønsker:

  • Afholde møder eller konferencer fra 2 til 350 deltagere
    Konferencepriser (PDF)
  • Afholde firmaarrangementer - team building, udflugter, golf, kunst og kultur mv.
    Arrangementer (PDF) 
  • NYHED - Smag en konference på Bornholm - Food & Energy Tour.
    Kom med bag producenterne af de bornholmske fødevarer – kombiner konferencen med vores nye oplevelses mulighed. Besøg og smag på produkterne – tryk producenten i hånden og få historien bag produktet. Se mere her. 


Griffen Spa Hotel er medlem af Bookmøde.dk
Team building og udflugter
Læg trygt dit firmaarrangement i vores hænder. Vi kan tilbyde en række gruppearrangementer i Den Bornholmske Diamant Spa, der egner sig til team building, eller at underholde dine kunder.

Ring til os på +45 5690 4244 for yderligere information om vores arrangementservice, eller send en e-mail til conference@bornholmhotels.dk

undefined

Faciliteter

Hurtigt overblik

Læs mere
-