Konferencer og Møder

Bornholm - så nær og dog så langt væk fra hverdagen, så alle i jeres gruppe kan holde fokus og forenes om jeres fælles målsætning. Hvis jeres arrangement har brug for en stor dosis inspiration, vil Bornholm kunne levere. Motiver kollegerne med et program, der er pakket med adrenalinfyldt spænding. Lad dine deltagere blive betaget af havudsigten. Forkæl dine gæster med forførende mad og spaoplevelser.
Gør jeres arrangement til noget der huskes, ved at tage jeres gæster til disse smukke omgivelser. Griffen Spa Hotel konferencefaciliteter i international standard, betagende havudsigt og det nordisk inspirerede køkken, er de perfekte rammer til at lade deltagerne forblive fokuserede under hele deres ophold. Hotellet byder på 9 mødelokaler (heraf 5 med havudsigt), så slip fantasien løs og udforsk mulighederne! Vores arrangements arrangører vil være klar med hjælp hele vejen.
Læg trygt dit firmaarrangement i vores hænder. Vi kan tilbyde en række gruppearrangementer i Den Bornholmske Diamant Spa, der egner sig til teambuilding, eller at underholde dine kunder.

Hurtigt overblik

Antal værelser og suiter: 140 dobbeltværelser, 2 suiter
Antal sengepladser: 284
Antal mødelokaler: 9
Maximal konference kapacitet: 350 deltagere
Gratis Wi-Fi
Standard audio/visuelle løsninger
Innovative, lokalt inspirerede menuer
Spa og wellness: 1.000m2

Kontakt os:

Ring til os på +45 5690 4244 for yderligere information om vores arrangementservice, eller send en e-mail til conference@bornholmhotels.dk

 

undefined

Faciliteter

Hurtigt overblik

Læs mere

Konference på Bornholm

Oplev en konference med så meget mere......

Konferencepriser 2016/17 


Læs mere

Aktiviteter på Bornholm

Behovet for aktiviteter udover selve mødet eller konferencen er meget forskellige både når det gæld…

Læs mere
-