Spa

Den Bornholmske Diamant Spa er en skattekiste af oplevelser, fordelt over ca. 1.000m2, med direkte udsigt over Østersøen. Den er bygget op om temaet varmt og koldt, hvor man kan gå fra den ene yderlighed til den anden. (Min. 16 år)

Bornholmske Diamanter

De Bornholmske Diamanter er kvartskrystal, der er dannet fra et lille sandkorn, for mere end 425 millioner år siden. Disse Bornholmske Diamanter har været eftertragtet af lykkeriddere, såvel som af kongelige. Et smukt eksempel herpå, er udstillet ved entréen til spabadet.

Omklædningsrum

Stilrene omklædnings- og badefaciliteter med tropiske brusere, god belysning, gratis opbevaringsbokse og føntørere.

Massagepool

Vandet holdes konstant på 34° og der er forskellige typer dyser og kaskader, der retter vandet mod de steder, der har brug for lidt fokuseret opmærksomhed. Læn dig tilbage i de undersøiske dækstole, og fortab dig selv i det stjernespækkede loft.

Kneipp-bassiner

Sebastian Kneipp opfandt vandterapien for mere end 100 år siden. Vores kolde og varme bassiner er designet til at forbedre blodcirkulationen og styrke immunforsvaret. Løft benene helt op af vandet skridt for skridt, i stille tempo. Træk vejret dybt ind, og ånd helt ud.

Randzonen

Randzonen er betegnelsen for det sted hvor gnejs, granit og sandsten møder hinanden på Klintebakken ved Natur Bornholm. Her i Den Bornholmske Diamant Spa, har vi genskabt dette enestående fænomen kaldet Randzonen. Det er en bio-sauna: en kombination af den finske sauna og dampbad, men ved lavere temperaturer. Her kan du føle hvordan det er at have en fod i to forskellige tidszoner – med 1,2 billioner års forskel!

Den Våde Ovn

De mange grotter langs den Bornholms nordlige kystlinje, er resultatet af vandets konstante anslag mod klipperne i 15.000 år. Den Våde Ovn er et dampbad der henter sit tema fra Danmarks største grotte, lige her på Bornholm. Dampen stiger op under granitten, og det behagelige bløde lys skifter langsomt fra solopgang til solnedgang.

Den Tørre Ovn

Den Tørre Ovn er en finsk sauna i træ, der er opkaldt efter en af Bornholms grotter. Der er her mulighed for Saunagus, hvor aromatiske dufte fører deltagerne gennem et forløb, der styrker kredsløbet og renser krop og sjæl. Efter at have hældt æteriske olier på ovnen, hvilket danner en vidunderligt duftende damp, vil gusmesteren fortælle om de æteriske oliers historie og deres gavnlige egenskaber, mens duftene bliver viftet rundt i hele saunaen.

Døndalen

Med sine 20m er vandfaldet i Døndalen det største af sin slags i Danmark. Døndalen er en sprækkedal, opstået som et resultat af isens langsomme bevægelse hen over landskabet for 13.000 år siden. I Den Bornholmske Diamant Spa er isen bragt ind med en isfontæne, hvor der kontinuerligt drypper knust is ned i en granitskål. Massér isen ind over hele kroppen, og stimulér blodcirkulation, lymfer og immunsystem. Hvis du har mod til det, kan du tage et dyk ned i koldtvandsbrønden, hvor smeltevandet fra "Døndalen" har sit udløb. Giver kroppen et kick.  

Vippespand

Trænger du til at blive kølet af efter en tur i saunaen, er vippespanden fyldt med iskoldt vand også en mulighed. 

Fodbad

Fødderne er skabt til at bære os gennem livet, men de fortjener også at blive forkælet en gang imellem. Snup noget at drikke, sæt dig på den varme granitbænk og sænk fødderne ned i et af fodbadene. Alle gæster kan frit bruge af den gratis fodbadesalt, og give dem selv et dejligt revitaliserende fodbad.

Rokkestenen

Mange af de store klippeblokke på Bornholm bliver kaldt rokkesten, på grund af de bevæger sig blot man skubber til dem. I folkemunde skyldtes det, at de balancerede på en diamant. Den Bornholmsk Diamant Spas Hamam har sin helt egen rokkesten, hvorpå du i en hamambehandling bliver skrubbet ren så du kan gå herfra med en blød og dejlig ny hud.  

Blåskinsdalen

Denne sprækkedal er blevet beskrevet som et eventyrland, med solens stråler lysende gennem trækronerne, høje klipper der danner grobund for mos og efeu, og vandløb der blidt finder vej over det klippefyldte landskab. Vi har i Den Bornholmske Diamant Spa genskabt vores egen oase, hvor vores terapeut tilbyder afslappende massage og behandlinger i rolige omgivelser.

Kyllingehønen

Bornholm har sin del af store klippeblokke, som blev bragt hertil fra Sverige under den seneste istid, og blev liggende da isen trak sig tilbage for ca. 15.000 år siden. En af de bedst kendte er Kyllinghønen. Den Bornholmske Diamant Spa har sit eget islæt fra Sverige, en speciel infrarød sauna, der forøger kroppens forbrænding, og reducerer fedtlommer.

Hvileområde

Med så mange forskellige attraktioner i vores spa kan du måske føle dig en smule træt efter at have undersøgt det ene område efter det andet. Vi har to indendørs hvileområder med forskellige temperaturer og bløde hvilestole, hvor du kan slappe af med noget at drikke og en avis.

Diamantterrassen

Et fabelagtigt udendørs område med dækstole og yderligere to bassiner du skal se nærmere på: en jacuzzi og et saltsøbad der er indbygget i granit, og med en imponerende udsigt over Østersøen. Læn dig tilbage og nyd denne betagende udsigt.

Selvbetjeningsbar

Den gratis selvbetjeningsbar er velforsynet med frugtjuice, et udvalg af smagfulde the'er og friskbrygget kaffe. Gratis frugt er også stillet til rådighed.

-