Massage

Massage

Massage: 25 min kr. 350,- / 55 min kr. 600,-

Med udgangspunkt i dine ønsker får du en massage, der løsner op i musklerne og virker dejligt afslappende samtidig med, at kroppen frigiver spændingerne. inkl. hvile.

Fodmassage med velvære kr. 350,-

Med afsæt i traditionel zoneterapi udføres massage af fødderne, hvor fodens led og væv løsnes op. Denne massage virker dejlig afslappende samtidig med, at kroppens naturlige funktioner stimuleres, således at der kan opnås et øget energiniveau og at kroppen slapper dejligt af på en helt naturlig måde. Benyt vores fodbad inden behandling for at øge effekten.

Spørg gerne til behandling af nogle af fodens specifikke zoner, hvis der er tendens til fx hovedpiner, rygproblemer eller lignende. 25 min. inkl. hvile.

NYHED!!!  Extreme relax kr. 550,-
Helt extremt afstressende behandling. Forunderlig velgørende og afspændende massage med focus på arme, ben, hænder og fødder, samt let nakkemassage. Under massagen arbejdes der med zoner som reflektere andre steder i kroppen. En yderst behagelig massage-oplevelse, hvor især led, knogler samt bindevæv bliver gennemarbejdet grundigt. 40 min. inkl. hvile

Hotstone massage kr. 675,-

Med glatte varme lavasten får du en særlig effektiv massageform, der afspænder musklerne, øger blodcirkulationen, afgifter kroppen og beroliger sjælen. Det er en speciel pragtfuld oplevelse

at mærke de varme lava-sten arbejde rundt på kroppen. - 55 min. inkl. hvile.

Massage med varme urtebolde kr. 675,-

Med varme Bornholmske rullesten bliver ryggen varmet op, hvorefter kroppen bliver masseret med varme urtebolde. Urteboldene består af urter der er opvarmet med damp, så de kan frigive de lægende æteriske olier. Øger blodcirkulationen og stofskiftet i huden. Afsluttes med blid ansigtsmassage.

Vælg mellem 2 behandlinger. - 55 min. inkl. hvile

  • Styrkende: Pebermynte, Lavendel, Salvie, Enebær, Løvstikke
  • Afslappende: Kamille, Lindeblomst, Enebær

Kombinationsbehandling Hamam-Massage kr. 700,-

Hele kroppen skrubbes og sæbemasseres i Hamam; efter en kort pause går du ind i et separat rum, hvor du i rolige omgivelser får en dejlig velværemassage - 55 min. inkl. hvile

Diamant deluxe kr. 550,-

Massagen løfter og glatter ansigtet, stimuler blodcirkulationen og iltoptagelsen og spændingsrynker formindskes. Samtidig stimulerer massagen hele kroppen og forbedrer det generelle velbefindende, da der arbejdes på ansigtets reflekszoner, trigger- og akupressurpunkter. Derudover virker det beroligende og afstressende.

Vælg mellem Japansk Cosmos Lifting og ALT, som modvirker spændinger ved at løsne huden og massere muskler, knogler m.m. Ansigtskuløren vil efter bare en behandling fremstå mere frisk og ensartet. - 40 min. inkl. hvile

Dream World kr. 375,-

Velgørende massage med opstrammende virkning. Blid ansigtsmassage med bla. ALT-teknik (ansigtsløft uden kniv) akupressur m.m., hovedbunds- og nakkemassage efterfulgt af dybdegående og blid fodmassage med æterisk olie, hvor der også arbejdes med zoneområder, der reflekterer resten af kroppen. - 25 min. inkl. hvile.

Bestil behandling

-