Miljøvenlige hoteller

Miljøvenlige hoteller

Vi er et Green Key hotel

undefined

Det er Bornholm Hotels mål at drive miljøvenlige hoteller og faciliteter. Derfor har vi også valgt at gøre hvad der skal til for at blive et Green Key hotel.

Radisson Blu Fredensborg Hotel samt Griffen Spa Hotel er belønnet med Green Key – også kaldet Den Grønne Nøgle. Det betyder, at vi gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet og dermed også klimaet ved at leve op til Green Keys stærke miljøkrav. Vi gør det lettere for dig at passe på miljøet uden, at det går ud over din oplevelse og komfort.

Green Key hoteller skal bl.a. indføre miljøledelse, reducere energi- og vandforbruget, sortere affald, anvende miljøskånsomme vaske- og rengøringsmidler, fremme økologisk produkter, undgå kemiske ukrudtsprodukter og meget mere.

Green Key er turismens internationale miljømærke, som er startet i Danmark og nu er repræsenteret i over 25 lande.

Så vælger du dette Green Key hotel, er du automatisk med til at passe på miljøet.

Lokale leverandører

Bornholmhotels benytter en lang række leverandører af kvalitetsprodukter. Vi bestræber os på at finde leverandører der både er lokale, men også opererer bæredygtigt. Dette hjælper os med at opnå vores mål om at drive miljøvenlige hoteller.

Andre initiativer

Cykelleje: Bornholm er et udsøgt paradis for cykelister, og kan byde på ikke mindre end 235 km cykelveje fordelt over hele øen. De fører jer gennem de stille skove, idylliske byer, og langs den dramatiske kyst. Vi har cykler til udlejning på vore hoteller.

Urtehave: Urtehaven ved Radisson Blu Fredensborg Hotel forsyner delvis vores køkken med friske urter, som for eksempel rosmarin, timian og salvie. Det bliver ikke mere friskt end det!

Responsible Business: Radisson Blu Fredensborg Hotel er en del af Rezidor® Hotelgruppen hvilket, ud over at kunne tilbyde førsteklasses service og kvalitet, også betyder, at vi har tilsluttet os gruppens Responsible Business plan. Planen er baseret på fire søjler: Etik, Samfund, Kultur og Miljø. Dette betyder at vi er forpligtet til at drive forretning baseret på beslutninger, der har den størst mulige positive indvirkning på det omgivende samfund, og samtidig reducere den negative effekt på miljøet.

-