Bornholm Hotels

Vi lever og ånder for hotelbranchen

Birte Jensen har siden 1968 drevet hotel på vores smukke ø. Bornholm byder jer hjertelig velkommen til vores to fantastiske hoteller samt vores enestående Spa og Wellness Center Den Bornholmske Diamant Spa. Vi markedsfører os som Bornholmhotels.

Vi tilbyder jer det bedste af Bornholm

Med vores to hoteller Hotel Fredensborg samt Griffen Spa Hotel som begge tilbyder mulighed havudsigt direkte fra værelserne får i en unik oplevelse. Vores restauranter Di 5 Stâuerna (Fredensborg) og Victoria (Griffen) tilbyder ligeledes unikke madoplevelser for både vores hotelgæster men også for resten af Bornholm.    

Vores motivation er at yde den bedste service Uanset om jeres ophold skyldes forretning, konference, ferie eller fornøjelse, er det vores mål at gøre jeres ophold så hyggeligt og behageligt som muligt.

Velkommen til Bornholm.

Vores mål er at drive de bedste hoteller og faciliteter på Bornholm, samt at hjælpe øen med at blive en Bright Green Island og et internationalt business center; og vi er så heldige, at vi har hårdtarbejdende og talentfulde medarbejdere, der hjælper os med lige netop det. Vi tilbyder medarbejderrabatter, bolig (efter først-til-mølle princippet), samt et arbejde med en fantastisk udsigt!

+